Покров Пятница 17.05.24, 11:06
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 23
Дмитро Колєсніков та Євген Удод з нагоди роковин Чорнобильської катастрофи вручили 15 квартир героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС26 квітня Україна відзначає роковини однієї з наймасштабніших техногенних катастроф світу – аварію на Чорнобильській АЕС. Напередодні цього дня голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова облради Євген Удод зустрілися з героями-ліквідаторами, постраждалими внаслідок катастрофи та активістами чорнобильського руху.

На Дніпропетровщині щомісяця понад 200 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи проходять лікування у спеціалізованих відділенняхНа Дніпропетровщині проживає 24 тис чорнобильців, із них 14 тис – це ліквідатори страшної трагедії. Для того, щоб забезпечити їм належну медичну допомогу, в області функціонує три спеціалізованих відділення. У середньому щомісяця тут проходять лікування понад 200 людей. Напередодні річниці аварії на Чорнобильській АЕС губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков завітав до спеціалізованого відділення обласної лікарні ім.Мечникова.

До Дня Перемоги на Дніпропетровщині проходитиме документальна виставка «СВЯЩЕННА ВІЙНА»7 травня 2013 року о 10-00 до Дня Перемоги відкривається документальна виставка «СВЯЩЕННА ВІЙНА». Експозиція виставки буде представлена у приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації (пр. Кірова, 1) до 14 травня 2013 року. На виставці уперше будуть експонуватися документи, що передані до держархіву тільки у березні 2013 року.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєЗ початку року до податкової служби м.Нікополя вже подано 1612 декларацій про доходи, задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб в сумі 482,5 тис.грн. по 736 громадянам, сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню, становить 725,5 тис.грн. по 876 громадянам.

Дмитро Колєсніков: «Звернення громадян на гарячу лінію губернатора стали основою списку першочергових місць проведення суботника»Під час суботника в містах та районах Дніпропетровської області ліквідовано 1726 сміттєзвалищ. Місця, які були вказані жителями регіону під час звернень на гарячу лінію, стали основою списку першочергових місць проведення суботника. Зокрема, за зверненнями жителів регіону на Гарячу лінію Дмитра Колєснікова було ліквідовано 72 сміттєзвалища.

Дмитро Колєсніков: «План з благоустрою Дніпропетровщини під час суботника загалом виконано на 150 %»На Дніпропетровщині за підсумками проведення суботника до акції «За чисте навколишнє середовище» долучилося 249 тисяч жителів регіону, хоча попередньо планувалося 220 тисяч. Загалом план з благоустрою Дніпропетровщини під час суботника виконано на 150 %. Зокрема, встановлено 7 нових дитячих та спортивних майданчиків, хоча планувалося встановити лише 2 майданчики. Проведено роботи з благоустрою 731 пам’ятного місця Великої Вітчизняної війни, що на 65 пам’ятників більше від запланованого.