Покров Пятница 17.05.24, 12:46
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 24
Олександр Вілкул запропонував створити нову систему цивільного захисту населення«Необхідна нова сучасна система цивільного захисту, яка дозволить підвищити швидкість реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру, забезпечить чітку координацію дій структур, що задіяні під час надзвичайних ситуацій - влади, комунальних служб, рятувальників, армії, волонтерів та створить можливості для оперативного інформування населення», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на засіданні Уряду.

Завдання, визначенi у нацiональному планi дiй на 2013 рiк, – виконуютьсяВідповідно до Указу Президента 12 березня 2013 року № 128/2013 «Про Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Нацдержслужба України в межах повноважень має забезпечити виконання низки завдань напряму реформ «Реформа системи публічного управління» щодо удосконалення регулювання у сфері запобігання корупції та створення професійної та ефективної державної служби та служби в органах місцевого самоврядування

У 2013 році фінансування на лікування ветеранів війни збільшилося втричіВ Україні та Дніпропетровщині в рамках соціальних ініціатив Президента України постійно здійснюється комплекс заходів, спрямованих на посилення соціального захисту ветеранів війни, покращення їх пенсійного та медичного забезпечення. У 2013 році витрати на харчування і медикаменти для стаціонарного лікування ветеранів війни в медичних закладах виросли втричі, до 28,3 млн. грн. У 2011 році ця сума становила     9,6 млн. грн.

Дмитро Колєсніков: «У цьому році заплановано відремонтувати 123 квартири ветеранів Великої Вітчизняної війни»Виконання програм соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, покращення умов їх життя – одне із головних соціальних завдань, які були поставлені Президентом України Віктором Януковичем. Тому згідно з регіональним планом на 2013 рік передбачено проведення капітальних ремонтів житла інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни у Дніпропетровській області.