Покров Среда 24.04.24, 15:40
Сайт
Главная » 2021 » Август » 03

Як здійснюється реєстрація суб’єктів господарювання як платника акцизного податку?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) повідомляє, що реєстрація у контролюючих органах платниками акцизного податку суб’єктів господарювання, постійних представництв, які здійснюють діяльність з виробництва підакцизних товарів (продукції), яка підлягає ліцензуванню, здійснюється на підставі відомостей, наданих органами ліцензування, щодо видачі таким суб’єктам


У платників є час для погашення податкового боргу у сумі, що не перевищує 6800 гривень, без штрафів

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що відповідно до п. 1 прим.2 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податковий борг платників податків – фізичних осіб, у тому числі самозайнятих осіб, який у загальній сумі не перевищує 6 800 гривень, може бути врегульовано.


Платники податків сплатили до бюджетів усіх рівнів 1698,7 млн.грн. податків і зборів

Начальник Нікопольського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Володимир Джавун відмітив, що за підсумками 7 місяців 2021 року спрямовано до державного та місцевого бюджетів 1698,7 млн. грн., що на 276,3 млн. грн. більше ніж за відповідний період минулого року. Темп росту збору платежів до відповідного періоду минулого року склав 119,4 відсотка.


 Відбулась зустріч з питань управління персоналом та організаційних змін за участі експертів EU4PFM

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/487793.html повідомила.