Покров Пятница 26.04.24, 18:45
Сайт
Главная » 2021 » Декабрь » 28

Чи можна включити до складу витрат ФОПа ЄСВ?

До переліку витрат, безпосередньо пов’язаних з отриманням доходів фізичною особою – підприємцем від провадження господарської діяльності на загальній системі оподаткування належать зокрема, суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) у розмірах і порядку, встановлених Закон України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».


Як заповнюються графа 8 та графа 9 Повідомлення про прийняття працівника на роботу?

Формою Повідомлення про прийняття працівника на роботу, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 (далі – Повідомлення), передбачено заповнення, зокрема гр. 8 «Дата видання наказу або розпорядження про прийняття на роботу» та гр. 9 «Дата початку роботи».
 


У разі зміни реєстраційних даних варто необхідно інформувати органи ДПС

Заступник начальник Нікопольської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській Ганна Гроздовська-Боличева звертає увагу на те, що фізичні особи зобов’язані повідомляти контролюючі органи про зміну даних.


Михайло Тітарчук: Очікуємо перевиконання індикативних показників у 2021 році і дякуємо за сумлінну сплату податків

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/543763.html повідомила.