Покров Среда 15.05.24, 16:41
Сайт
Главная » 2022 » Июнь » 09

Хто не може бути декларантом при одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) нагадує.


 

Чи потрібно вносити до Єдиного державного реєстру місць зберігання відомості про місцезнаходження місць зберігання рідин, що використовуються в електронних сигаретах?

Відповідно до ст. 1 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 481) Єдиний державний реєстр місць зберігання (Єдиний реєстр) – перелік місць зберігання, який ведеться податковими органами і містить визначені Законом № 481 відомості про місцезнаходження місць зберігання та відомості про заявників.


Контроль за міжнародним оподаткуванням, - третій вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/587417.html повідомила наступне.


До уваги платників єдиного податку першої та другої груп!

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу.

Від початку дії воєнного стану в Україні прийнято ряд змін до податкового законодавства для стимулювання економіки в особливий період, зокрема це податкові зміни, які стосуються фізичних осіб – підприємців (далі – ФОП).