Покров Среда 15.05.24, 10:03
Сайт
Главная » 2022 » Июль » 27

Хто має право здійснювати сервісне обслуговування та ремонт РРО?

Відповідно до ст. 2 Закону України від 06 липня 1995 року №265/95 – ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» зі змінами та доповненнями центр сервісного обслуговування –


Чи нараховують податкові зобов’язання з ПДВ платники, які обрали спрощену систему оподаткування із застосуванням ставки 2 відс. доходу, при отриманні послуг від нерезидента на митній території України?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) повідомляє, чи нараховують податкові зобов’язання з ПДВ платники, які обрали спрощену систему оподаткування із застосуванням ставки 2 відс. доходу, при отриманні послуг від нерезидента на митній території України?


У Марганецькій ДПІ відбулась зустріч з платниками податків

Днями за організацією відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) в приміщенні ЦОП Марганецької ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (Марганецька ДПІ) була проведена зустріч заступника начальника Марганецької ДПІ Тетяни Семеновської з платниками податків на тему «Останні зміни податкового законодавства. Актуальні питання щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році. Заповнення реквізиту «Призначення платежу»».


ДПС та Держпраці посилять взаємодію у напрямі детінізації ринку праці

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/599133.html повідомила наступне.