Покров Среда 15.05.24, 23:42
Сайт
Главная » 2022 » Сентябрь » 16

Увага! Термін одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Нікопольський регіон) інформує.


З початку року ЦОПами Дніпропетровщини надано 173 486 адміністративних послуг

В Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області, станом на 01.09.2022 функціонують 35 центрів обслуговування платників (далі – ЦОП) при державних податкових інспекціях (далі – ДПІ) та мобільний ЦОП.


Нещодавно підписано Угоду про інформаційне співробітництво між ДПС та Рахунковою палатою

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування Нікопольського регіону) інформує, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/611498.html повідомила наступне.


Антикорупційний сервіс «Пульс» Державної податкової служби України

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Нікопольський регіон) нагадує, що антикорупційний сервіс «Пульс»ДПС України приймає звернення фізичних осіб та суб’єктів господарювання (далі – Заявники) щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку (далі – Інформація).