Покров Суббота 04.05.24, 20:40
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 14 » 25 лютого відбудеться великий святковий концерт для молоді, присвячений 80-річчю Дніпропетровської області
15:49
25 лютого відбудеться великий святковий концерт для молоді, присвячений 80-річчю Дніпропетровської області
25 лютого відбудеться великий святковий концерт для молоді, присвячений 80-річчю Дніпропетровської областіПро це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова під час зустрічі зі студентською молоддю. Від імені губернатора Олександра Вілкула вона привітала студентів з Днем Святого Валентина та вручила цінні подарунки студентським сім’ям. 
 «Молодь Дніпропетровщини – це сотні тисяч ініціативних, креативних та перспективних молодих людей, які ставлять перед собою амбітні цілі та впевнено крокують уперед. Ви – майбутнє нашого регіону та країни. В День Святого Валентина я бажаю всім вам великого кохання. Нехай це чарівне почуття постійно живе у ваших серцях та надихає на великі справи, – сказала Марія Пустова, - я запрошую вас на грандіозний концерт для молоді, який відбудеться за підтримки губернатора Олександра Вілкула 25 лютого у спортивному комплексі «Метеор» у Дніпропетровську в рамках святкування 80-річчя Дніпропетровської області». 
Як повідомила заступник губернатора загалом на святковий концерт обласна влада запросить 5 тисяч учнів 11 класів, профтехучилищ та студентів вишів Дніпропетровщини. Перед ними виступлять зірки-учасники від Дніпропетровської області найпопулярніших національних телепроектів: «Голос країни», «Х-фактор», «Фабрика зірок», «Україна має талант» та «Танцюють всі».
«Для нас, як для молодих людей, важливим є те, що в нас вірять, підтримують і створюють умови для розвитку. Ми отримуємо постійну увагу й підтримку від нашого губернатора в реалізації молодіжних ініціатив, направлених на реалізацію творчих проектів й програм. Святкування сторічного ювілею Дніпропетровської області будемо проводити вже ми. Переконаний, що воно відбуватиметься на дуже високому рівні. І успіхами Дніпропетровщини пишатиметься вся Україна», – сказав студент Придніпровської академії будівництва та архітектури, співголова Дніпропетровської обласної молодіжної ради Олексій Мартенс.
Довідка:
Молодіжна Рада створена за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в 2011 році. До неї входять близько 40 представників студентського самоврядування, молодіжних організацій, молоді підприємці та науковці регіону. Молодіжна Рада є дорадчим органом, завдяки роботі якого мають більш повно враховуватися актуальні питання й запити молоді при розробці та реалізації рішень і заходів облдержадміністрації.

Категория: Область | Просмотров: 669 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar