Покров Суббота 04.05.24, 14:22
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 17 » Борис Жебрівський: «Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента
14:31
Борис Жебрівський: «Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента
Борис Жебрівський: «Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого ПрезидентаБорис Жебрівський: «Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента Віктора Федоровича Януковича з модернізації освіти»
  16 лютого цього року під головуванням заступника Міністра освіти та науки, молоді та спорту України Бориса Жебрівського пройшла відеоконференція з освітянами та представниками громадськості з Дніпропетровської, Харківської, Львівської областей та Києва. 
Під час відеоконференції розглядалися питання щодо забезпечення якості освіти, зокрема в сільських районах регіонів та створення нового стандарту освіти для учнів 5-9 класів. 
«В області під керівництвом Олександра Вілкула реалізується програма «Шкільний автобус». У рамках цього проекту всі учні та вчителі в сільських районах області забезпечені безкоштовним підвозом до шкіл та у зворотному напрямку. Це майже 18 тисяч учнів та вчителів. Для оновлення автопарку в 2011 році для сільських шкіл області було придбано 30 автобусів», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
За ініціативи Олександра Вілкула в 2011 році за рахунок обласного бюджету бібліотеки шкіл 22 сільських районів Дніпропетровщини отримали 388 книжкових комплектів. До переліку книжок увійшли найкращі твори української, російської та світової літератури. Загалом у кожному комплекті 53 книги.
Усі навчальні заклади у сільських районах області повністю забезпечені комп'ютерною технікою. 
Досвід роботи Дніпропетровської області в галузі освіти був високо оцінений заступником Міністра.
«Я дякую Дніпропетровським колегам. Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента Віктора Федоровича Януковича з модернізації системи освіти. На Дніпропетровщині все проходить на дуже високому рівні. Люди працюють і шукають нові можливості вирішення тих питань, які з Києва гірше видно і менше можливості вирішувати. Важливо, що своїм досвідом вони активно діляться на всеукраїнських семінарах», – сказав Борис Жебрівський під час відеоконференції.
Освітяни подякували Борису Жебрівському за високу оцінку та підтримку ініціатив.
Від Дніпропетровської області в заході взяли участь в.о.начальника головного управління освіти та науки Олександр Демчик, заступник начальника головного управління освіти та науки Леонід Олефір, ректор Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Михайло Романенко, директори шкіл області та представники громадськості.

Категория: Область | Просмотров: 903 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar