Покров Воскресенье 28.04.24, 12:58
Сайт
Главная » 2012 » Май » 22 » Будівельна готовність нової найбільшої сільської школи Дніпропетровщини становить 86 %
15:30
Будівельна готовність нової найбільшої сільської школи Дніпропетровщини становить 86 %
Будівельна готовність нової найбільшої сільської школи Дніпропетровщини становить 86 %За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник провів виїзну робочу нараду щодо завершення будівництва нової школи у селі Піщанка  Новомосковського району. Це буде найбільша сільська школа в області. Наразі її будівельна готовність становить 86 %.
«З першого вересня 2012 року діти чотирьох сіл, які входять до складу Піщанської сільради, а це – Піщанка, Ягідне, Соколове, Новоселівка, підуть у нову школу, яка буде відповідати сучасним стандартам і давати європейський рівень знань. Це практичне втілення в області проекту губернатора Олександра Вілкула «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», - сказав Геннадій Темник.
Геннадій Темник перевірив хід та якість робіт  на будівництві. У нараді узяли участь голова Новомосковської райдержадміністрації Олег Миронов,  голова Новомосковської райради Микола Сухий, в.о. Піщанського сільського голови Тетяна Фоменко, начальник районного відділу освіти Новомосковської райдержадміністрації Володимир Данілін, директор Піщанської загальноосвітньої школи Катерина Надточій, керівники підрядних будівельних організацій. 
Наразі будівельна готовність об’єкту становить 86%. Вже виконано роботи з цегляної кладки будівлі, улаштування покрівлі, улаштування  металопластикових вікон, влаштування внутрішніх мереж електропостачання та опалення, вентиляції, сантехніки, ведуться внутрішні оздоблювальні роботи, трансформаторну, підведено інженерні мережі до школи, виконано монтаж внутрішніх інженерних мереж, збудовано резервуар для води 150 м³., закуплено меблі, на прилеглій території улаштовано доріжки з тротуарної плитки, розпочато роботи з улаштування в’їздів  з асфальтобетону, улаштовано паркан та спортивний майданчик.
Наразі ведуться внутрішні оздоблювальні роботи та установка внутрішніх дверних блоків, улаштування сантехнічних та електричних приладів. 
Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкту 16,3 млн грн. Для завершення будівництва у 2012 році в обласному бюджеті за ініціативи Олександра Вілкула передбачено майже 1 тис. грн.
Нова школа у селі Піщанка Новомосковського району – це сучасна триповерхова споруда  загальною площею понад 4,5 тис квадратних метрів. Новий навчальний заклад розрахований на 825 учнів. Будівництво розпочато у липні 2011 року і ведеться за ініціативи губернатора Олександра Вілкула. 
Старому приміщенню Піщанської школи більше 100 років, будівля замала, тому 385 школярів навчаються у дві зміни. Ще близько 200 дітей шкільного віку села Піщанка їздять вчитися до Новомосковська та Дніпропетровська. Після звершення будівництва в старому приміщенні школи будуть працювати гуртки та вечірня школа на 300 місць. 
Категория: Область | Просмотров: 682 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar