Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Март » 1 » Дмитро Колєсніков: «Кожен рік – це новий етап у становленні Дніпропетровщини та її розвитку»
23:38
Дмитро Колєсніков: «Кожен рік – це новий етап у становленні Дніпропетровщини та її розвитку»
Дмитро Колєсніков: «Кожен рік – це новий етап у становленні Дніпропетровщини та її розвитку»27 лютого виповнилося 81 рік від дня створення Дніпропетровської області. Кожен рік – це новий етап у становленні Дніпропетровщини та її розвитку. Про це сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков під час урочистого зібрання, присвяченого 81-й річниці від дня заснування Дніпропетровської області, яке пройшло у Дніпропетровському театрі опери та балету. 

В урочистостях взяли участь близько 150 видатних громадян регіону, які мають високі звання Героя України, Героя Радянського Союзу та звання Почесних жителів міст та районів області, почесні керівники, які очолювали регіон у минулі роки, більше 50 представників громадських та профспілкових організацій, керівники міст та районів області.
 «Дніпропетровщина - це регіон, спрямований в майбутнє, з масштабними, амбітними планами розвитку в науці, освіті, у створенні сучасних інноваційних виробництв. Кожен новий рік – це новий етап у становленні регіону та його розвитку. Тому у 2013 році перед нашим регіоном, і кожним із нас, стоїть завдання продовжити обраний курс розвитку Дніпропетровщини під керівництвом нашого Президента Віктора Федоровича Януковича», - наголосив Дмитро Колєсніков.
Губернатор зазначив, що у 2013 році буде продовжено стабільне зростання промислового виробництва, модернізацію базових галузей регіональної економіки, підвищення її конкурентоспроможності. За підтримки Президента та Уряду продовжиться реалізація великих інфраструктурних проектів: будівництво Дніпропетровського метро та об'їзної дороги навколо обласного центру.
У 2013 році особлива увага буде приділена масштабному ремонту доріг, реконструкції і будівництву дитячих садків, шкіл, лікарень та об'єктів ЖКГ. Буде добудований сучасний Радіологічний центр в Дніпропетровську, продовжена закупівля медичного обладнання та автотранспорту для лікувальних установ області та багато іншого.

Категория: Область | Просмотров: 788 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar