Покров Пятница 17.05.24, 13:34
Сайт
Главная » 2013 » Март » 4 » Дмитро Колєсніков обговорив з підприємцями Дніпропетровська актуальні питання розвитку малого та середнього бізнесу
11:29
Дмитро Колєсніков обговорив з підприємцями Дніпропетровська актуальні питання розвитку малого та середнього бізнесу
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков  зустрівся з підприємцями Дніпропетровську, щоб обговорити актуальні питання з перспектив розвитку малого та середнього бізнесу.  Зокрема, у ході зустрічі були розглянуті питання легалізації робочих місць, співпраці науки і бізнесу, скорочення часу на дозвільні процедури та оформлення документів, підтримки вітчизняного виробника, земельні питання. У заході також взяли участь голова обласної ради Євген Удод та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко.

Приміром, з боку підприємців було запропоновано долучити до єдиного вікна Дозвільного центра Дніпропетровської міської ради такі установи як обленерго, міськгаз та водоканал. Вже з цього тижня почнеться впровадження водоканалу до системи єдиного вікна, а згодом буде розглянуто питання щодо обленерго, міськгазу.
Також представники бізнесу запропонували поглибити зв`язок науки та бізнесу, зробивши інформаційне видання, в якому будуть представлені наукові розробки інститутів та університетів. З цього питання було вирішено розробити формат видання та надати його до облдержадміністрації.
Губернатор  запропонував представникам бізнесу чітко сформулювати пропозиції та шляхи вирішення обговорюваних питань і надати їх до облдержадміністрації для відпрацювання. За його словами жодна пропозиція не повинна залишитись не поміченою.
«Це була дуже конструктивна зустріч. Сьогодні ми обговорили актуальні питання, які спільними зусиллями влади та бізнесу будемо вирішувати», - наголосив Дмитро Колєсніков.
На сьогодні у Дніпропетровську офіційно зареєстровано близько 46 тис юридичних осіб та майже 85 тис фізичних осіб (підприємців). Ці показники  на 4,5% та 6,7% відповідно більше показників минулого року. На малих та середніх підприємствах міста зайнято понад 165 тис працівників, а це на 4% більше ніж у минулому році. Також у 2012 році середня заробітна плата працівників малого та середнього бізнесу збільшилась на 13%.

Дмитро Колєсніков обговорив з підприємцями Дніпропетровська актуальні питання розвитку малого та середнього бізнесу

Категория: Область | Просмотров: 840 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar