Покров Среда 08.05.24, 03:09
Сайт
Главная » 2011 » Сентябрь » 2 » Дніпродзержинська збірна «Майданс-2» їде в Київ за перемогою
20:23
Дніпродзержинська збірна «Майданс-2» їде в Київ за перемогою

2 вересня 200 учасників Дніпродзержинської танцювальної збірної поїдуть до Києва на перший ефір наймасштабнішого шоу країни «Майданс-2».

Натхненне бажання йти до перемоги та старанність в тренуваннях  молодих танцюристів не залишили нікого байдужим. Тож активна молодь знайшла всебічну підтримку не тільки рідного Дніпродзержниська, а й усієї області.

Дніпродзержинська команда об’єднала під своїми крилами учасників з найбільших міст Дніпропетровської області. Таким чином в яскравій збірній Дніпродзержинська візьме участь  молодь з Павлограду, Синельникова, Новомосковську, Нікополю, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Жовтих Вод і Вільногірська. Ці хлопці та дівчата підсилили збірну. Разом з дніпродзержинцями вони будуть представляти наш регіон у всеукраїнському проекті.

Завдяки підтримці Олександра Вілкула збірна Дніпродзержинська була забезпечена костюмами та атрибутикою для виступу. Також для учасників команди з інших міст Дніпропетровщини були сплачені проїзд, проживання та харчування під час тренування в Дніпродзержинську.

Зараз у команді наймолодшій учасниці 5 років, найстаршій – 50. Тому можна з впененістю казати, що танці об’єднують не тільки всі міста Дніпропетровської області, а й різні покоління.

200 учасників Дніпродзержинскої команди представлятимуть наш регіон на першому ефірі «Майданс-2», що відбудеться в суботу, 3 вересня на телеканалі «Інтер» о 20.00.

За підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула і Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів 60 найбільш активних вболівальників Дніпропетровської області отримали можливість на комфортабельному автобусі супроводити танцювальну команду Дніпродзержинська до Києва та підтримати її виступ на шоу «Майданс-2».

Ініші учасники та вболівальники зможуть провести команду до Києва о шостій вечора на Дніпродзержинському вокзалі та вболіватимуть за своїх удома.

«Завдяки підтримці Олександра Вілкула з’явилася можливість об’єднати в команду Дніпродзержинська молодь з різних міст Дніпропетровської області. Така єдність молодого покоління Дніпропетровщини допоможе не тільки чудово виступити на цьому шоу, а й співпрацювати та розвиватись разом у майбутньому. Наша команда розуміє відповідальність перед Дніпропетровщиною за свій виступ. Тож будемо робити все можливе, щоб якнайраще представити наш регіон на такому високому рівні», - підкреслів заступник мера Дніпродзержинська Сергій Павлюк.

Беручи участь у таких заходах чи просто вболіваючи за команди з свого міста, регіону чи сусідніх областей, молодь демонструє свою активну життєву позицію та патріотизм. Тож «Майданс» це не тільки яскраве шоу, а й можливість виховувати в молоді цілеспрямованість та єдність.

Категория: Область | Просмотров: 846 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar