Покров Воскресенье 28.04.24, 00:28
Сайт
Главная » 2012 » Май » 23 » Дніпропетровська команда посіла перше місце у IV Спортивних іграх школярів України
12:05
Дніпропетровська команда посіла перше місце у IV Спортивних іграх школярів України
Дніпропетровська команда посіла перше місце у IV Спортивних іграх школярів УкраїниГубернатор Олександр Вілкул привітав з перемогою Дніпропетровську команду, яка  посіла перше місце у IV Спортивних іграх  школярів  України. 
Вперше у загальній першості в історії проведення цих змагань Дніпропетровська область завоювала золото. Хлопці посіли перше місце у  плаванні, дзюдо, волейболу , боксі, а дівчата показали свою майстерність у художній гімнастиці. Срібні медалі завоювали  легкоатлети, а бронзу – юні футболісти. Школярі-спортсмени Дніпропетровщини випередили потужні збірні Київської та Донецької областей, які посіли друге та третє місця.
«Спортивні ігри - це перш за все  здоровий спосіб життя та підвищенняінтересу до спорту серед молоді і юнацтва. Наш президент Віктор Федорович Янукович визначив 2012 рік, як «Рік спорту та здорового способу життя». Ця перемога Дніпропетровської команди – гордість и приклад для молоді», - сказав Олександр Вілкул. 
Ігри проходили протягом року в різних місцях країни. У кожній області України був проведений відбір кращої команди. Команди складалися зюнаків та дівчат 1995-1997 років народження. До програми ігор були включені змагання з 14 видів спорту.

Довідка:
У Дніпропетровській області працює вище училище фізичної культури.  Підготовку спортивного резерву ведуть 32 штатні тренери.Свою майстерність вдосконалюють з 12 видів спорту 401 учень.  А також в регіоні  працює 118 дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Де 48671 учнів тренується у різних видів спорту. Їх налічується 56. Навчально-тренувальний процес у спортивних школах здійснюють 1547 тренерів, з яких 976- штатні. 
Категория: Область | Просмотров: 611 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar