Покров Понедельник 06.05.24, 18:02
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 20 » Дніпропетровська спортсменка увійшла до 10-ки кращих бадмінтоністок Європи
12:20
Дніпропетровська спортсменка увійшла до 10-ки кращих бадмінтоністок Європи
Дніпропетровська спортсменка увійшла до 10-ки кращих бадмінтоністок ЄвропиГубернатор Олександра Вілкул привітав вихованку спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з бадмінтону спортивного клубу «Метеор» Ларису Григу, яка увійшла до рейтингу 10-ки кращих бадмінтоністок Європи. Рейтинг складено Європейською федерацією бадмінтону. 
У світовому рейтингу Дніпропетровська бадмінтоністка займає 32 позицію, що дає їй право виступати на Олімпіаді-2012. Лариса Грига є ученицею Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності. Її тренер – тренер вищої категорії Семенюта Вікторія Володимирівна.
«Перемоги наших спортсменів мають велике значення для спортивного лідерства Дніпропетровщини не тільки в Україні, а й в усьому світі. В області під керівництвом губернатора Олександра Вілкула створюються всі умови для зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів, посилення тренерського складу та більшого залучення до занять спортом та здорового способу життя дітей і молоді. Олександр Вілкул наголосив, що всі спортсмени Дніпропетровщини, які повернуться з Олімпіади 2012 року з медалями, отримають у подарунок від обласної влади квартири», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Категория: Область | Просмотров: 735 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar