Покров Суббота 18.05.24, 15:24
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 22 » Едуард Матвійчук та Микола Пундик привітали губернатора та жителів області із 80-річним ювілеєм регіону
22:23
Едуард Матвійчук та Микола Пундик привітали губернатора та жителів області із 80-річним ювілеєм регіону
Едуард Матвійчук та Микола Пундик привітали губернатора та жителів області із 80-річним ювілеєм регіонуГолова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук та голова Одеської облради Микола Пундик привітали губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула та жителів області із 80-річним ювілеєм регіону

«Дорогі жителі Дніпропетровщини!

Сердечно вітаємо вас з 80-річчям утворення вашої області!
Придніпров’я внесло надзвичайно вагомий вклад у промисловий комплекс України, її продовольчі запаси, здобутки науки та культури. У вашому чудовому регіоні виростали і формувалися кадри шахтарів, металургів, хліборобів, вчених, державних діячів.
Дніпропетровщина є одним з найважливіших політичних, промислових, фінансових, наукових та культурних центрів України.
Упевнені, що плідна співпраця наших регіонів в економічній, соціальній і культурній сферах триватиме і стане запорукою нових досягнень.
Від імені Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради та від нас особисто бажаємо, щоб ви пам’ятали тих, хто стояв біля витоків народження області, створення її економічного, наукового й соціального потенціалу. Успіхів вам у подальшому соціально-економічному розвитку регіону.
Зі святом!», - йдеться у привітанні.

Категория: Область | Просмотров: 784 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar