Покров Понедельник 20.05.24, 17:24
Сайт
Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » Геннадій Темник: «Підготовка до утримання доріг області в зимовий період буде проведена своєчасно»
13:32
Геннадій Темник: «Підготовка до утримання доріг області в зимовий період буде проведена своєчасно»

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник провів нараду з питань утримання вулично-дорожньої мережі регіону в зимовий період 2011 – 2012 років. На засіданні розглядали ступінь готовності дорожніх служб області до роботи у зимовий період та обговорювали систему реагування у разі погіршення погодних умов.

Участь у нараді узяли генеральний директор ДП «Дніпропетровський облавтодор» Володимир Збаращук, представники Державтоінспекції Дніпропетровської області, комунальних служб, представники місцевих рад та райдержадміністрацій.

«Підготовка до утримання доріг області в зимовий період буде проведена своєчасно. Минулорічна система роботи взаємодії комунальних, дорожніх служб, підрозділів МНС та ДАІ себе виправдала. Ми ефективно реагували на різні ситуації, вчасно вирішували усі питання та прибирали сніжні заноси. У цьому році ми беремо цю систему за основу, посилюємо контроль із забезпечення техніки паливно-мастильними матеріалами та посипальними матеріалами. Це питання перебуває на контролі голови облдержадміністрації Олександра Вілкула», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник.

Наразі до роботи готові 85% техніки, яка буде задіяна для роботи в осінньо-зимовий період, на 100% готові ангари та баз для збереження протиожиледних матеріалів, вже заготовлено 72% (36 тис тон) піску, шлаку та інших матеріалів для посипання доріг. Підготовча робота активно продовжується.

На нараді розглянули актуальні питання, які стосуються забезпечення роботи дорожніх служб. Також Геннадій Темник дав відповідні доручення головам міських рад та райадміністрацій стосовно організації ефективної роботи служб, задіяних  в утриманні в належному стані вулично-дорожньої мережі регіону протягом зимового періоду.

Категория: Область | Просмотров: 760 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar