Покров Суббота 27.04.24, 17:03
Сайт
Главная » 2012 » Май » 22 » Геннадій Темник: «Роботи з реконструкції Обласного санаторно-оздоровчого центру для дітей-сиріт виконані на 94%»
15:05
Геннадій Темник: «Роботи з реконструкції Обласного санаторно-оздоровчого центру для дітей-сиріт виконані на 94%»
Геннадій Темник: «Роботи з реконструкції Обласного санаторно-оздоровчого центру для дітей-сиріт виконані на 94%»За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник провів виїзну нараду, яка відбулась в порядку контролю виконання доручення Президента України Віктора Януковича щодо створення Обласного санаторно-оздоровчого центру для дітей-сиріт та дітей, які потребують особливої соціальної підтримки. 
У нараді також взяли участь виконуючий обов’язки начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Кушвід Олександр Анатолійович, виконуюча обов’язки начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Ковальова Лілія Петрівна, голова Новомосковської райдержадміністрації Миронов Олег Анатолійович, голова Новомосковської райради Сухий Микола Григорович, директор комунального закладу "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку ім. О.Матросова” Рогожкін Андрій Миколайович та інші. 
«Роботи з реконструкції обласного санаторно-оздоровчого центру для дітей-сиріт та дітей, які потребують особливої соціальної підтримки, завершуються. Вони виконані на 94%, і вже у червні розпочне свою роботу один з найсучасніших дитячих санаторно-оздоровчих центрів Дніпропетровщини та України», - сказав Геннадій Темник. Він наголосив, що губернатор Олександр Вілкул тримає на особистому контролі завершення будівельних робіт зі створення Центру. 
Як доповів Геннадію Темнику начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Кушвід, роботи зі створення сучасного Центру йдуть згідно з графіком. 
Зокрема, у медичному, спальному та навчальному корпусах залишилося виконати внутрішні оздоблювальні роботи першого поверху, улаштувати сантехнічні та електричні прилади, меблі та інвентар. У Клубі-їдальні необхідно улаштувати меблі, холодильне та технологічне обладнання. Завершуються роботи з озеленення території, улаштування футбольного поля і волейбольно-баскетбольного майданчика, монтажу обладнання фонтану та стели-логотипу. 
Як повідомлялося раніше, для Обласного санаторно-оздоровчого центру для дітей-сиріт та дітей, які потребують особливої соціальної підтримки, що створюється у Новомосковському районі, вже придбано сучасне медичне обладнання на суму більше 1 млн грн.
ДОВІДКА
Обласний санаторно-оздоровчий центр для дітей-сиріт та дітей, які потребують особливої соціальної підтримки, створюється з ініціативи Олександра Вілкула та за підтримки Президента України Віктора Януковича на базі колишнього дитячого табору оздоровлення та відпочинку імені Олександра Матросова, що в селі Орлівщина Новомосковського району. Дитячий центр буде функціонувати цілий рік і прийматиме близько 3 тис дітей щорічно. 
Категория: Область | Просмотров: 673 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar