Покров Четверг 25.04.24, 23:36
Сайт
Главная » 2011 » Сентябрь » 1 » Команда Дніпродзержинська на 100% готова до виступу на «Майданс 2»
18:04
Команда Дніпродзержинська на 100% готова до виступу на «Майданс 2»

За словами тренера-хореографа «Майданс 2» Тетяни Шестак, Дніпродзержинська сборна повністю готова до першого ефіру та має великі шанси на перемогу в шоу.

Тетяна Шестак приїхала до Дніпродзержинську на початку серпня, і з того часу всі репетиції Дніпродзержинської сбірної проходять під її пильним наглядом та керівництвом.

 «Готовність команди Дніпродзержинська – 100%. Звісно завжди потрібно прагнути досконалості і наша сборна буде це робити. Але наразі ми дуже високо оцінюємо наші шанси на перемогу» - сказала Тетяна Шестак.

До виступу-візитки сборна Дніпродзержинську, у яку також увійшли представники інших великих міст Дніпропетровщини, готує надзвичайний номер «Задзеркалля».

«Завдяки підтримці губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула до першого ефіру в нас вже готова атрибутика і костюми. Не буду розкривати всі таємниці, але у  кожного учасника в руках буде дзеркало для виконання деяких елементів танцю. Номер - просто феєричний, тож глядачі будуть у захваті й напевно підтримають Дніпродзержинську команду», - підкреслила хореограф сборної Дніпродзержинську.

Як ми вже говорили раніше за результатами переговорів обласної влади з організаторами «Майданс», до Дніпродзержинскої команди увійшли також учасники з Павлограду, Синельникова, Новомосковську, Нікополю, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Жовтих Вод і Вільногірську.

«Наша команда єднає Дніпропетровщину і ми сподіваємося на підтримку всого регіону», - сказала Тетяна Шестак.

Напружені тренування та єдність обласної сборної мають забезпечити їй перемогу.

«Дніпродзержинська команда – це успіх. Вони відчувають себе одним цілим. Такого прагнення до успіху немає ні в кого. Молодь приїждає на тренування навіть з інших міст Дніпропетровщини. Щоб не пропускати репетиції дехто оселився в гуртожитку Дніпродзержинська», - розповідає Тетяна Шестак.

Категория: Область | Просмотров: 672 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar