Покров Понедельник 03.06.24, 00:57
Сайт
Главная » 2014 » Июль » 15 » На Дніпропетровщині ліквідовано найпотужніше виробництво контрафактної тютюнової продукції всеукраїнського масштабу
17:03
На Дніпропетровщині ліквідовано найпотужніше виробництво контрафактної тютюнової продукції всеукраїнського масштабу

ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області ліквідовано найпотужніше виробництво контрафактної тютюнової продукції всеукраїнського масштабу.

Так, оперативним управлінням ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області в ході кримінального провадження на підставі ухвали суду проведено обшук на промисловій території у м.Дніпопетровську, за результатами якого припинена незаконна діяльність підпільної тютюнової фабрики.

В ході обшуку вилучено 3 промислові лінії по виробництву цигарок.

У разі їх експлуатації з повним завантаженням 8 годин на добу можливо виготовити майже 140 тисяч пачок цигарок.

При цьому втрати державного бюджету в звязку з несплатою акцизного податку тільки за добу незаконної діяльності підпільних ліній складають                    близько 600 тисяч гривен або понад 12 мільойнів гривен на місяць.  

 

Крім того, вилучено велику кількість фурнітури для виготовлення цигарок, близько 10 тон тютюнової сировини, більш 100 тис. пачок готової продукції торгівельних марок «Chesterfild», «Winston», «Next», «Marlboro», «Фест», «Классік», «Vaceroy», «Bond» та інші, близько 10 млн. шт. марок акцизного податку та інших товарно-матеріальних цінностей.

Всього вилучено тютюну та тютюнових виробів на загальну суму близько   3,5 мільойнів гривен.

В ході проведених слідчо-оперативних заходів було допитано 35 осіб, в тому числі мешканців західних регіонів України, які більше тижня проживали в розташованій на вказаній території двоповерховій будівлі – міні-готелі та фактично виконували роботи по установці, наладці та функціонуванню ліній для виробництва тютюнових виробів, що були розміщені в 3 окремих будівлях.

За участю фахівців тютюнової фабрики «Прилуки» проведено слідчий експеримент з відтворення повного виробничого циклу роботи ліній з виробництва тютюнової продукції.

 

На теперішній час проведення слідчих дій триває.

 
Категория: Область | Просмотров: 1075 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar