Покров Суббота 18.05.24, 16:21
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 11 » На Дніпропетровщині проходить акція «Ты дорог мне!», яка спрямована на пропагування сімейних цінностей
18:36
На Дніпропетровщині проходить акція «Ты дорог мне!», яка спрямована на пропагування сімейних цінностей
На Дніпропетровщині проходить акція «Ты дорог мне!», яка спрямована на пропагування сімейних цінностейНа Дніпропетровщині проходить акція «Ты дорог мне!», яка спрямована на пропагування сімейних цінностей. Акція триватиме протягом квітня. У її рамках проводяться роз’яснювальні лекції «Коли почалося твоє життя» у навчальних закладах Дніпропетровщини, а у Дніпропетровську будуть діяти спеціалізовані намети для розповсюдження інформації та соцопитування. 
«В області за ініціативи губернатора Олександра Вілкула створюється ефективна система підтримки материнства та дитинства. У регіоні у рамках Національного проекту «Нове життя», ініційованого нашим Президентом Віктором Федоровичем Януковичем, створюється сучасна система перинатальної допомоги. Минулого року у Кривому Розі відкрито Міжрайонний перинатальний центр. Цього року буде відкрито регіональний перинатальний центр у Дніпропетровську. Ми створюємо якісні умови для народження та лікування дітей. Проте одним з важливих питань залишається питання передчасного переривання вагітності. Подібні акції спрямовані привернути увагу загалу до проблеми абортів, на пропаганду сімейних цінностей, любов до життя як найвищу людську цінність», - сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
Агітаційні намети розміщуються з 13.00 до 17.00 за адресами:

  06.04.12   пр. К.Маркса, 52 (ЦУМ);  
                     пл. Ленина,1 (біля пам’ятника Леніну)

 13.04.12   пр. Гагарина,84 (напроти супермаркету «ВАРУС»);  
                    вул. Лазаряна, 10 (напроти ДНУЗТ)

 20.04.12   пр. К.Маркса,19 (пам’ятник Ломоносову);  
                    пр. К. Маркса, 17 (пам’ятник генералу Пушкіну)

 27.04.12   пл. Островського,5  (р-н Макдональдза); 
                   пл. Петровського,11 (напроти залізничного вокзалу)

Довідково:
Акція проводиться управлінням у справах сім'ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровською обласною благодійною організацією «Твой выбор» за підтримки губернатора Олександра Вілкула.

Категория: Область | Просмотров: 690 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar