Покров Пятница 19.04.24, 10:39
Сайт
Главная » 2011 » Август » 16 » На Дніпропетровщині триває Всеукраїнський конкурс «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011»
17:04
На Дніпропетровщині триває Всеукраїнський конкурс «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011»
З 30 червня по 9 листопада 2011 року Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» проводять другий Всеукраїнський конкурс на дотримання гендерної рівності роботодавцями України – «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011»
Конкурс проводиться під егідою та за активної підтримки Міністерства соціальної політики України, проекту Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «Рівність чоловіків і жінок у світі праці».
Метою конкурсу є спонукання бізнес-компаній, що працюють в Україні, до запровадження в роботі гендерних підходів, забезпечення умов для поєднання сімейного та професійного життя, поширення найкращих європейських практик у галузі рівності жінок та чоловіків.
Для участі в конкурсі потрібно до 30 вересня 2011 р. заповнити он-лайн анкету на сайті www.rivnist.in.ua. 
Урочиста церемонія нагородження відбудеться 10 листопада 2011 р. Переможців у кожній номінації буде запрошено на урочисту вечерю із Послом Європейського Союзу та Міністром у справах сім’ї, молоді та спорту. Також вони отримають можливість зняти фільм про їх компанію та багато інших цікавих пропозицій.
До участі запрошуються всі підприємства, організації та фірми області.

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді 
Категория: Область | Просмотров: 726 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar