Покров Четверг 02.05.24, 21:31
Сайт
Главная » 2012 » Май » 21 » На Дніпропетровщині з 1 травня у рамках реалізації Соціальних ініціатив Президента України отримали підвищені пенсії 958 тис пенсіонерів.
15:35
На Дніпропетровщині з 1 травня у рамках реалізації Соціальних ініціатив Президента України отримали підвищені пенсії 958 тис пенсіонерів.
На Дніпропетровщині з 1 травня у рамках реалізації Соціальних ініціатив Президента України отримали підвищені пенсії 958 тис пенсіонерів.Про це під час селекторної наради з керівниками міст і районів області повідомив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.
«Президент України поставив перед нами ряд завдань щодо виконання соціальних ініціатив, які дозволять не тільки підняти добробут наших громадян, а й вийти на новий, європейський рівень соціальної політики. Уряд затвердив План заходів щодо їх виконання на цей рік. Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула поставлені Главою держави завдання щодо реалізації соціальних ініціатив реалізуються чітко, в повному обсязі і в строк. Виконані всі організаційні та підготовчі роботи, і з 1 травня проведено перерахунок 958 тис пенсійних справ. Середній розмір підвищення пенсійних виплат складає 153 грн. Тільки за травень пенсіонери області додатково отримали 146,3 млн грн», - сказав Вячеслав Задорожний. 
Категория: Область | Просмотров: 650 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar