Покров Воскресенье 19.05.24, 05:41
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 13 » На Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула починається підготовка до наступного опалювального сезону
19:38
На Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула починається підготовка до наступного опалювального сезону
На Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула починається підготовка до наступного опалювального сезонуПро це повідомив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник під час селекторної наради з підбиття підсумків проходження опалювального сезону осінньо-зимового періоду 2011-2012 років. У нараді взяли участь керівники міст та районів області, начальники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, представники обласних енергопостачальних організацій, дорожніх служб та облСЕС.
«Підготовка до наступного опалювального сезону на Дніпропетровщині починається одразу після завершення попереднього – це принцип роботи обласної влади під керівництвом губернатора Олександра Вілкула. Такий підхід забезпечує ефективний результат – стабільне проходження опалювального сезону. І підтвердженням тому є опалювальний сезон, який наразі завершується і який міста і райони області пройшли без  значних аварійних ситуацій на об’єктах житлово-комунального господарства та об’єктах соціальної сфери», - сказав Геннадій Темник.
За результатами селекторної наради керівникам міст та районів були поставлені завдання розробити та затвердити заходи з підготовки до роботи в наступному опалювальному сезоні з кінцевим терміном їх виконання до 1 вересня – технічної підготовки об'єктів, а до 1 жовтня – повної готовності усіх без винятку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери з підписанням актів та паспортів готовності. 

Категория: Область | Просмотров: 661 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar