Покров Суббота 18.05.24, 18:00
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 11 » На «Тиждень шахового мистецтва» на Дніпропетровщину заплановано візит Президента Міжнародної шахової федерації Кірсана Ілюмжинова
19:21
На «Тиждень шахового мистецтва» на Дніпропетровщину заплановано візит Президента Міжнародної шахової федерації Кірсана Ілюмжинова
На «Тиждень шахового мистецтва» на Дніпропетровщину заплановано візит Президента Міжнародної шахової федерації Кірсана ІлюмжиноваНа Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула з 19 по 25 квітня цього року пройде «Тиждень шахового мистецтва», в рамках якого буде проведено ряд спортивних та  інтелектуальних заходів. На запрошення Олександра Вілкула у цей тиждень на Дніпропетровщину заплановано візит Президента Міжнародної шахового федерації Кірсана Ілюмжинова. Про це повідомила Голова комісії з міжнародного співробітництва Федерації шахів України Олена Бойцун під час прес-конференції.
«Тиждень шахового мистецтва» - це унікальна подія в спортивному, культурному та духовному житті регіону, яка проводиться в рамках програми голови облдержадміністрації Олександра Вілкула «Розвиток інтелектуального руху на Дніпропетровщині» та присвячена 80-ти річчю області. Протягом тижня відбудуться сеанс одночасної гри на 80 шахівницях, презентація школи шахової композиції, благодійна вечеря серед бізнес-еліти, Міжнародний турнір пам'яті А.Сініцина та інші заходи», - сказав начальник управління у справах фізичної культури і спорту Олександр Пшеничников.
Як зазначила співорганізатор заходу Ірина Філатова, у Тижні шахового мистецтва візьмуть участь юні спортсмени-шахисти, ветерани спорту, тренери, директора шахових шкіл, юнацькі збірні команди країн СНД з шахів, збірні команди країн СНД з шахових композицій, викладачі та учні художніх шкіл Дніпропетровська.

Категория: Область | Просмотров: 615 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar