Покров Суббота 18.05.24, 15:50
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 11 » О. Вілкул: «До Великодніх та травневих свят на Дніпропетровщині знижені ціни на продукти харчування, які користуються найбільшим попитом»
18:52
О. Вілкул: «До Великодніх та травневих свят на Дніпропетровщині знижені ціни на продукти харчування, які користуються найбільшим попитом»
О. Вілкул: «До Великодніх та травневих свят на Дніпропетровщині знижені ціни на продукти харчування, які користуються найбільшим попитом»За дорученням губернатора Олександра Вілкула в області проведена низка заходів для того, щоб на Великодні та травневі свята мешканці області могли придбати необхідні продукти харчування за доступними цінами. Про це повідомили в управлінні розвитку споживчого ринку та підприємництва облдержадміністрації.
Напередодні свят провідні торговельні мережі області проведуть передсвяткові акції. У мережах магазинів «АТБ», «Варус», «Сільпо», «Караван», «Плюс», «Спар» мешканці регіону зможуть придбати продукти харчування за спеціальними знижками. 
«Наближається Великдень – свято, яким завершується Великий піст. Напередодні люди традиційно печуть Паски та готують різноманітні смачні страви, аби на свято зібратися разом із родиною. Завдання влади – забезпечити мешканців області якісними продуктами харчування за доступними цінами. Для цього на Дніпропетровщині організовані ярмарки товаровиробників, а найбільші торговельні мережі проводять спеціальні акції. Таким чином до Великодніх та травневих свят на Дніпропетровщині знижені та залишаються стабільними ціни на продукти харчування, які користуються найбільшим попитом», - сказав Олександр Вілкул. 
Зокрема, у торговельній мережі «АТБ» з 6 по 26 квітня на 9-36% знижені ціни на 21 найменування товарів, у тому числі на борошно пшеничне, вершкове масло, ковбасу, сосиски, цукерки та помідори. У магазинах «Варус» за спеціальними знижками реалізується борошно пшеничне та соняшникова олія. 
Також за ініціативи губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровську 12 та 13 квітня проходитимуть Великодні ярмарки за цінами товаровиробників. Жителі області зможуть придбати борошно, круп’яні вироби, овочі, фрукти, олію, мед, цукор, яйця, м’ясо та м’ясопродукти, молочну продукцію, рибу. В середньому ці продукти будуть реалізовуватися за цінами на 10 - 20% нижчими, ніж середньоринкові.

Знижки у провідних супермаркетах області
АТБ
Торговельною мережею «АТБ» вже рік виконуються зобов'язання щодо зниження цін на соціально значимі групи товарів. У рамках меморандуму між Дніпропетровською облдержадміністрацією та підприємством торгівлі в передпасхальний тиждень будуть знижені ціни на найбільш популярні у цей період продукти харчування. Зокрема, ціна на помідори тепличні знизиться на 17%, масло вершкове ТМ «Вершкове свято» - на 32%, ковбасу «Салямі європейська» ТМ «М'ясна лавка» - на 28%, сосиски «Дитячі» ТМ «М'ясна лавка» - на 28%. 









Категория: Область | Просмотров: 695 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar