Покров Суббота 18.05.24, 22:51
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 26 » Олександр Вілкул: На Дніпропетровщині вже на третину виконано річне завдання щодо кількості створених нових робочих місць
19:53
Олександр Вілкул: На Дніпропетровщині вже на третину виконано річне завдання щодо кількості створених нових робочих місць
Олександр Вілкул: На Дніпропетровщині вже на третину виконано річне завдання щодо кількості створених нових робочих місцьНа Дніпропетровщині вже вшестеро скорочено накопичені в минулі роки обсяги заборгованості з виплати заробітної плати, йде впевнений процес зменшення безробіття і легалізації зарплати. В регіоні вже на третину виконано річне завдання щодо кількості створених нових робочих місць. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час колегії облдержадміністрації. 
Олександр Вілкул підкреслив, що протягом 2-х років в регіоні продовжуються стала тенденція зменшення заборгованості із виплати заробітної плати – обсяг заборгованості скорочено у більш ніж у 6 разів – з 89 млн грн до 13,8 млн грн (станом на 24.04.2012). У 2012 році створено 17,8 тис. нових робочих місць – це третина річного завдання. Кількість зареєстрованих безробітних скоротилась на 13,1%. Легалізовано 1706 робочих місць, 333 роботодавця підвищили рівень оплати праці найманим працівникам. Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул зазначив, що такі показники є результатом системної злагодженої та наполегливої роботи усіх відповідних структур та підрозділів, які координує та контролює облдержадміністрація. Так, протягом січня – березня 2012 року відбулось 132 засідання робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, здійснено 2749  обстежень роботодавців щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

В засіданні колегії узяли участь заступники голови та члени президії обласної ради; керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних організацій і установ; міські голови; голови райдержадміністрацій та районних рад; керівники підприємств, що надають житлово-комунальні послуги; представники громадської ради, профспілок; керівники територіальних підрозділів пенсійного фонду, а також представники засобів масової інформації.  На розгляд колегії винесені питання « Про підсумки соціально-економічного розвитку області за І квартал 2012 року» та «Результати опалювального сезону 2011/2012 року і заходи щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2012/2013 року».

Категория: Область | Просмотров: 563 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar