Покров Понедельник 20.05.24, 18:36
Сайт
Главная » 2011 » Ноябрь » 9 » Олександр Вілкул: «Синхронізація проведення реформ з впровадженням ІТ-технологій підвищить темпи та якість функціонування сфер
15:24
Олександр Вілкул: «Синхронізація проведення реформ з впровадженням ІТ-технологій підвищить темпи та якість функціонування сфер
Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив під час робочої зустрічі з виконавчим Директором корпорації "Microsoft" Кевіном Тернером та Президентом "Microsoft" в Центральній та Східній Європі Доном Грентхеном. За підсумками зустрічі досягнуто домовленості між Дніпропетровською областю та корпорацією "Microsoft" про відпрацювання комплексного плану подальшої співпраці з визначенням джерел фінансування, спільних точок роботи, спільних пілотних проектів та об'єктів. Також на зустрічі були обговорені питання пошуку спільних інвестиційних проектів та залучення нових бізнес-партнерів.

  На Дніпропетровщині вже реалізується ряд системних проектів з використанням ІТ-технологій: «Електронна Дніпропетровщина», «Відкрита влада», «Новій Дніпропетровщині - новий стандарт освіти», «Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство» та інші. Їх впровадження є найважливішим елементом підвищення ефективності роботи державної та місцевої влади в рамках реалізації комплексної Стратегії розвитку регіону та Програми розвитку країни нашого Президента Віктора Федоровича Януковича.

В області спільно з компанією "Microsoft" успішно реалізується пілотний проект "Електронний регіон". У рамках співпраці розробляється більше 50 цільових проектів по 8 цільовим напрямкам в сфері освіти, охорони здоров'я, будівництва, агропромислового сектора, екології і житлово-комунального господарства. У результаті такої взаємодії органи регіональної та місцевої влади отримають ефективні інструменти управління, а бізнес і громадяни області – прозорі і зрозумілі процеси взаємодії з владою.

"Наразі область є пілотною у реалізації ряду державних реформ у сфері освіти, медицини, житлово-комунального господарства, екологічної та техногенної безпеки. Синхронізація проведення реформ з впровадженням ІТ-технологій підвищить темпи та якість реформування та функціонування сфер, які підлягають реформуванню. Область технічно, технологічно і кадрово готова стати «пілотним» майданчиком для відпрацювання єдиних стандартів, протоколів і регламентів у сфері електронного урядування. Наша мета відпрацювати новітній досвід роботи, налагодити його функціонування та поширити кращий досвід на території всієї України" – сказав Олександр Вілкул.

Виконавчий директор корпорації "Microsoft" Кевін Тернер високо оцінив досягнення Дніпропетровської області як у сфері економічного розвитку, так і в інших галузях та висловив переконання, що успіх впровадження нових проектів та реалізації низки реформ зумовлений ефективної роботою професійної команди під керівництвом Олександра Вілкула. Виконавчий директор корпорації "Microsoft" виказав високу зацікавленість у реалізації нових спільних проектів та розширенні співробітництва з Дніпропетровщиною, як сильним та надійним партнером, не лише в галузі ІТ-техологій, а й в реалізації спільних інвестиційних проектів.



ДОВІДКА

Про корпорацію Microsoft

Заснована в 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал.

З 2003 року в Україні працює компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення, а також впровадження і локалізація новітніх технологій на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Microsoft можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua.

Microsoft – це охороняємий товарний знак Microsoft Corporation у США та/ або інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Запрошуємо отримати додаткову інформацію і дізнаватися про найсвіжіші новини на віртуальному прес-центрі «Майкрософт Україна»:
http://microsoftua.wordpress.com
Категория: Область | Просмотров: 647 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar