Покров Четверг 02.05.24, 07:01
Сайт
Главная » 2012 » Май » 25 » Олександр Вілкул: «У 2012 році на заходи з модернізації житлово-комунального господарства Дніпропетровщини передбачено виділити понад 1 млрд
19:25
Олександр Вілкул: «У 2012 році на заходи з модернізації житлово-комунального господарства Дніпропетровщини передбачено виділити понад 1 млрд
Олександр Вілкул: «У 2012 році на заходи з модернізації житлово-комунального господарства Дніпропетровщини передбачено виділити понад 1 млрдПро це повідомив губернатор Олександр Вілкул, виступаючи на черговій сесії Дніпропетровської обласної ради, підбиваючи підсумки проходження минулого опалювального сезону і ставлячи завдання з підготовки житлово-комунального господарства області до нового опалювального сезону. 
«На Дніпропетровщині опалювальний сезон був своєчасно розпочатий і пройшов в стабільному режимі. Не було допущено перебоїв в енергозабезпеченні підприємств ЖКГ та резонансних подій, пов'язаних з тривалими перебоями в наданні житлово-комунальних послуг населенню. Цей результат досягнутий завдяки системній роботі та консолідації бюджетів всіх рівнів. Ми маємо позитивну, фактично дворазову, динаміку фінансування заходів з модернізації у сфері ЖКГ з бюджетів усіх рівнів», - сказав Олександр Вілкул.
Зокрема, в 2010 році на ці заходи було профінансовано на 545 млн грн, в 2011 році – на 900 млн грн, а в 2012 році передбачено виділити – 1,042 млрд грн. 
З 2010 року у ході модернізації ЖКГ області вирішуються питання, якими не займалися багато років. Серед будівництво комунальної котельні в Марганці, і модульних котелень у Вільногірську, реконструкція котелень у Дніпродзержинську, Павлограді та Нікополі.
У 2011 році була введена в експлуатацію сучасна котельня в Петриківському районі, яка працює на комбінованому споживанні природного газу та електроенергії.
«Ці заходи дозволили поліпшити якість послуг з теплопостачання для 145 тисяч жителів області та забезпечити стабільним теплопостачанням 17 об'єктів бюджетної сфери», - сказав Олександр Вілкул.
Наразі за завданням губернатора в області завершується розробка енергозберігаючих проектів, що передбачають реконструкцію котелень у Дніпропетровську, Кривому Розі, Павлограді та районах області з переведенням їх на електротеплоакумуляцію і деревні пелети.
  Крім того, в обласному бюджеті цього року передбачено кошти на:
• будівництво та реконструкцію водогонів в Новомосковську, Новомосковському та Софіївському районах;
• реконструкцію очисних споруд в Павлограді, Синельникове, Дніпропетровську, Солононянськом і Юрівському районах.
Категория: Область | Просмотров: 631 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar