Покров Суббота 04.05.24, 08:09
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 14 » Олександр Вілкул: «У 2012 році в місті Жовті Води з’явиться новий сквер, названий на честь 80-річчя Дніпропетровської області»
14:58
Олександр Вілкул: «У 2012 році в місті Жовті Води з’явиться новий сквер, названий на честь 80-річчя Дніпропетровської області»
Олександр Вілкул: «У 2012 році в місті Жовті Води з’явиться новий сквер, названий на честь 80-річчя Дніпропетровської області»У 2012 році в місті Жовті Води з’явиться новий сквер, названий на честь 80-річчя Дніпропетровської області. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час зустрічі з молоддю міста Жовті Води. 
Звертаючись до молодих людей, Олександр Вілкул сказав: «Сьогодні в усьому світі святкують День закоханих. Я вітаю всіх з цим прекрасним святом. Наше завдання як обласної влади зробити так, аби ви впевнено дивилися у майбутнє. Ми реалізуємо низку програм для розвитку вашого рідного міста та всієї Дніпропетровщини. Це стосується підвищення якості освіти, організації дозвілля та благоустрою міст і районів». 
Також губернатор запросив молодь, з якою провів зустріч, на святковий молодіжний концерт, присвячений 80-річчю Дніпропетровської області, що відбудеться 25 лютого в місті Дніпропетровську у спорткомплексі «Метеор». Цей концерт організований за ініціативою Олександра Вілкула. У ньому візьмуть участь молоді виконавці з Дніпропетровщини, які представляли і представляють наш регіон у популярних телевізійних проектах «Голос країни», «Х-Фактор», «Фабрика зірок», «Україна має талант», «Танцюють всі».
«У свій ювілейний рік область розвивається. І молодь регіону, яка демонструє свої таланти всій Україні, тому яскравий приклад», - сказав Олександр Вілкул. 

Категория: Область | Просмотров: 666 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar