Покров Пятница 26.04.24, 00:22
Сайт
Главная » 2011 » Сентябрь » 7 » Олександр Вілкул вручив 10 службових автомобілів сільським та селищним радам Дніпропетровської області
20:37
Олександр Вілкул вручив 10 службових автомобілів сільським та селищним радам Дніпропетровської області

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та голова облради Євген Удод вручили 10 службових автомобілів «Лада 21070» сільським та селищним радам області. Їх закупівля була здійснена в рамках регіональної програми підтримки розвитку місцевого самоврядування в області. На це з обласного бюджету було виділено 530 тис грн.

«Розвиток територій та зміцнення матеріально-технічної бази органів місцевого самоврядування, особливо в сільській місцевості, є пріоритетом діяльності обласної влади й важливим елементом розвитку всього нашого регіону», - сказав Олександр Вілкул.

Він наголосив, що розвиток кластеру сільського господарства як одного із пріоритетів, визначеного Комплексною стратегією розвитку Дніпропетровщини, потребує всебічного  розвитку села. «Ми зацікавлені в тому, щоб в села їхали працювати молоді спеціалісти аграрних спеціальностей, а також лікарі й вчителі. Тому сьогодні, надаючи підтримку сільським радам, ми закладаємо фундамент для становлення ефективної влади на селі, яка буде спроможна реалізувати в своїх громадах ті проекти розвитку, які наразі ініційовані в області. А це будівництво і реконструкція шкіл, садочків, центрів первинної медико-санітарної допомоги, газо- і водогонів, створення умов для підприємництва, тощо», - сказав губернатор.

Голова обласної ради Євген Удод повідомив, що автомобілі були розподілені на засіданні президії обласної асоціації органів місцевого самоврядування згідно з дорученням губернатора за спеціально розробленою методикою. «При розподілі враховувалися всі критерії – і виконання програм соціально-економічного розвитку територій, і виконання місцевих бюджетів, і питання логістики. Зокрема, в області є сільські ради, до складу яких входять по 10 сіл, тож без службового автотранспорту в роботі таких рад просто не обійтися», - зазначив він.

Автомобілі від обласної влади отримали Нивотрудівська сільська рада Апостолівського району, Чаплинська селищна рада Васильківського району, Водянська сільська рада Верхньодніпровського району, Вільненська сільська рада Криворізького району, Личківська сільська рада Магдалинівського району, Іванівська сільська рада Межівського району, Вербківська сільська рада Палоградського району, Брагинівська сільська рада Петропавлівського району, Біленщинська сільська рада П'ятихатського району та Першотравенська сільська рада Софіївського району.

 

Категория: Область | Просмотров: 706 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar