Покров Воскресенье 19.05.24, 04:16
Сайт
Главная » 2012 » Май » 9 » Олександр Вілкул: «Вже 40 років поспіль Кривий Ріг першим в Україні – о 4 годині ранку 9 травня розпочинає святкування Дня Перемоги»
12:17
Олександр Вілкул: «Вже 40 років поспіль Кривий Ріг першим в Україні – о 4 годині ранку 9 травня розпочинає святкування Дня Перемоги»
Олександр Вілкул: «Вже 40 років поспіль Кривий Ріг першим в Україні – о 4 годині ранку 9 травня розпочинає святкування Дня Перемоги»Вже 40 років поспіль Кривий Ріг першим в Україні – о 4 годині ранку 9 травня розпочинає святкування Дня Перемоги.
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул взяв участь в урочистому мітингу в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу. Мітинг розпочався о 4 годині ранку – в цей час урочистою ходою колонна представників влади, трудових колективів Кривого Рогу, громадських організацій, ветеранів Великої Вітчизняної війни розпочала рух вулицями району до пам’ятника загиблим воїнам у парку Південного ГОКу. Тут, на головній площі району, відбувся урочистий мітинг. 
Присутні поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. А на честь свята пролунав Святковий феєрверк «Салют Перемоги!».
 Звертаючись до учасників мітингу Олександр Вілкул сказав: «67 років пройшло з того моменту, коли наш народ переміг фашизм. З року в рік ветерани зустрічають це свято зі сльозами на очах. Це сльози болю за тисячі загиблих земляків. Це сльози радості за Велику Перемогу. Наш обов'язок - забезпечити особливу підтримку тим, хто захистив рідну землю від фашистського ярма. І влада робить та буде робити для цього все необхідне». 
Зокрема, в області створена потужна система соціальної підтримки ветеранів. Їм надається безкоштовне лікування, санаторно-курортне оздоровлення, проводиться ремонт квартир і будинків. В рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича підвищено пенсійні виплати для учасників війни та членам сімей померлих інвалідів війни, збільшені виплати для ветеранів.
«Сьогодні ми схиляємо голови перед подвигом героїв війни. Сумуємо про тих, хто не дожив до наших днів. Ми пишаємося доблесними ветеранами війни та трудівниками тилу. Сердечно вітаю всіх земляків з Днем Великої Перемоги - зі святом, яке завжди було і залишиться самим народним і самим священним! Ми пам’ятаємо! Ми пишаємося!», - сказав Олександр Вілкул.
Категория: Область | Просмотров: 662 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar