Покров Пятница 17.05.24, 10:05
Сайт
Главная » 2011 » Ноябрь » 20 » "Перша ластiвка"
07:51
"Перша ластiвка"
Як ми уже повідомляли, згідно з програмою соціально-економічного розвитку міста, затвердженою міським головою, у 2011 р. заплановано придбання нової техніки для комунальних підприємств міста, що дасть можливість значно оперативніше і якісніше вирішувати питання благоустрою і санітарної очистки міста. Влітку поточного року під час особистої зустрічі з головою обласної державної адміністрації Олександром Юрійовичем Вілкулом міський голова І.Цупров попросив підтримки у вирішенні цих та інших питань, на що отримав позитивну відповідь.
Протягом трьох місяців виконком Орджонікідзевської міської ради працював з виробниками техніки, проводив тендери на закупівлю, і ось перша «ластівка» – місто отримало новенький навантажувач білорусько-німецького виробництва (на знімку). На підході – новий бульдозер для полігону твердих побутових відходів та спеціальний автомобіль – сміттєвоз.
Висловлюючи глибоку вдячність губернатору області О.Ю. Вілкулу за особисту підтримку міста у вирішенні надзвичайно важливих завдань, міський голова підкреслив, що розуміння керівництвом області проблем таких міст як Орджонікідзе дає значний позитивний поштовх розбудові Дніпропетровської області, важливою складовою якої є і наше місто.
Категория: Город | Просмотров: 832 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar