Покров Суббота 04.05.24, 21:13
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 14 » Підбиті підсумки роботи Дніпропетровської обласної молодіжної ради в 2011 році
15:38
Підбиті підсумки роботи Дніпропетровської обласної молодіжної ради в 2011 році
Підбиті підсумки роботи Дніпропетровської обласної молодіжної ради в 2011 роціЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела урочисту зустріч з представниками студентської молоді. На нараді були підбиті підсумки роботи Дніпропетровської обласної молодіжної ради в 2011 році.
«Молодь Дніпропетровщини – це сотні тисяч ініціативних, креативних та перспективних молодих людей, які ставлять перед собою амбітні цілі та впевнено крокують уперед. Ви – майбутнє нашого регіону та країни. В області під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується багато проектів з підтримки творчої молоді», – сказала Марія Пустова
У 2011 році Обласною молодіжною радою спільно з облдержадміністрацією була проведена низка заходів. Зокрема, регіональний фотоконкурс «Молодь Дніпропетровщини – майбутнє України», Перший обласний студентський бал з нагоди Дня студента, а також уже традиційний конкурс «Студентська весна». 
Члени Молодіжної ради беруть активну участь у заходах всеукраїнського масштабу. Зокрема, у молодіжному фестивалі «Фабрика майбутнього», який проходив влітку 2011 року у Севастополі. 
Також Молодіжною радою Дніпропетровщини за підтримки губернатора Олександра Вілкула організовано соціальну акцію до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У рамках цієї акції молоді активісти організували благодійний збір коштів, речей, канцтоварів, книжок, які було передано вихованцям інтернатів області.
У 2011 році з нагоди 20-річчя Центру народного мистецтва «Петриківка» обласною Молодіжної радою та молодіжним рухом «К-12» за підтримки Олександра Вілкула проведено  перший регіональний конкурс «Street Art», який покликаний об’єднати активну творчу молодь Дніпропетровщини та пропагувати серед молоді сучасне мистецтво. Конкурс проходив у 13 містах Дніпропетровської області – у Дніпропетровську, Вільногірську, Дніпродзержинську, Жовтих Водах, Кривому Розі, Марганці, Нікополі, Новомосковську, Орджонікідзе, Павлограді, Першотравенську, Синельниковому, Тернівці. 
На Дніпропетровщині обласна влада під керівництвом Олександра Вілкула проводить активну соціальну підтримку студентства. Зокрема, для дітей зі студентських родин запроваджено безоплатний і позачерговий прийом до дитячих садочків, а з вересня 2011 року студенти, які проживають у гуртожитках вишів, отримали можливість оформляти житлові субсидії, що дає їм змогу частково оплачувати житлово-комунальні послуги та заощаджувати свої кошти.

Довідка:
Молодіжна Рада створена за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в 2011 році. До неї входять близько 40 представників студентського самоврядування, молодіжних організацій, молоді підприємці та науковці регіону. Молодіжна Рада є дорадчим органом, завдяки роботі якого мають більш повно враховуватися актуальні питання й запити молоді при розробці та реалізації рішень і заходів облдержадміністрації.

Категория: Область | Просмотров: 618 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar