Покров Пятница 17.05.24, 10:16
Сайт
Главная » 2013 » Март » 22 » Працівники управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області відзначили своє професійне свято (фото)
22:06
Працівники управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області відзначили своє професійне свято (фото)
За дорученням голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова його перший заступник Анатолій Крупський привітав працівників Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області з професійним святом.
В урочистих заходах також взяли участь начальник управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області Володимир Воропай, заступник голови обласної ради Віктор Науменко, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко. 



Під час урочистостей кращим працівникам управління СБУ в області Анатолій Крупський вручив нагрудний знак «За розвиток регіону», Почесні грамоти та Подяки голови облдержадміністрації.
Звертаючись до працівників управління СБУ у Дніпропетровській області Анатолій Крупський зазначив: «Специфіка вашої роботи вимагає особливого характеру та готовності діяти в будь-яких умовах. Робота органів Служби безпеки України нашого регіону характеризується високим рівнем професіоналізму, оперативністю у розкритті злочинів, злагодженістю дій. Обласна влада на чолі з губернатором Дмитром Колєсніковим високо цінує вашу напружену роботу та дякує за те, що забезпечуєте стабільність та безпеку у нашому суспільстві». 



Для матеріально-технічної підтримки правоохоронних органів в області діє Регіональна програма профілактики правопорушень на 2011-2015 роки. Зокрема, у минулому році з обласного бюджету було виділено 3 млн 300 тис. грн., з яких 1,7 млн грн виділена управлінню СБУ в Дніпропетровській області. На ці кошти придбано автотранспорт, спец- та оргтехніку. 
«Сьогодні кожен співробітник управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області на своєму місці робить нелегку справу, результати якої складають загальний професійний здобуток. Завдяки чітким та злагодженим діям, спільно з нашими колегами з інших правоохоронних та владних органів, ми впевнено контролюємо ситуацію в регіоні та об'єктивно прогнозуємо її розвиток. При цьому ми завжди пам'ятаємо, що наша мета, перш за все - це процвітання Дніпропетровщини», - сказав начальник Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області  Володимир Воропай. 

Довідка:
25 березня1992 року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про Службу безпеки України».

Працівники управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області відзначили своє професійне свято (фото)

Категория: Область | Просмотров: 1228 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar