Покров Пятница 03.05.24, 03:14
Сайт
Главная » 2012 » Май » 22 » Представники Громадської платформи з питань медичної реформи відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги у Павлограді
10:48
Представники Громадської платформи з питань медичної реформи відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги у Павлограді
Представники Громадської платформи з питань медичної реформи відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги у Павлограді17 травня члени Громадської платформи та представники Дніпропетровської обласної ради відвідали 5 амбулаторій, які входять до складу Павлоградського Центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД). 
Під час поїздки до ЦПМСД представники Громадської платформи оглянули приміщення амбулаторій та ознайомилися з умовами прийому пацієнтів. Також громадські активісти поспілкувалися з медичним персоналом, пацієнтами, обговорили план розташування кабінетів лікарів та зібрали пропозиції щодо підвищення якості надання медичної допомоги. Загалом пацієнти відзначили зручність розташування амбулаторій, що позитивно позначилося на якості медичного обслуговування. 
На основі отриманої інформації члени Громадської платформи склали перелік рекомендацій для кожної амбулаторії Павлограду. Наступним кроком стане розгляд цих рекомендацій медичними експертами та їх реалізація на практиці.
«Для нас найголовніше – це думка пацієнтів. Їх активність в обговоренні тих змін, які наразі відбуваються у медичній галузі допомагає прийняти об’єктивне рішення у нагальних питаннях. Саме тому громадське обговорення – це важливий суспільний процес, який сприяє створенню якісної системи надання медичної допомоги», - сказала голова Громадської платформи з питань медичної реформи Світлана Харківська.
У найближчий час представники Громадської платформи відвідають усі Центри первинної  медико-санітарної допомоги Дніпропетровської області.
Усі бажаючі можуть висловити свої пропозиції та зауваження щодо ходу модернізації охорони здоров’я у Дніпропетровському регіоні за телефоном Громадської платформи: +38 066 416 47 50.
Категория: Область | Просмотров: 620 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar