Покров Суббота 18.05.24, 11:59
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 22 » Прем’єр-міністр України привітав губернатора та жителів Дніпропетровщини із 80-річчям області
15:51
Прем’єр-міністр України привітав губернатора та жителів Дніпропетровщини із 80-річчям області
Прем’єр-міністр України привітав губернатора та жителів Дніпропетровщини із 80-річчям області«Шановні жителі Дніпропетровщини!
Щиро вітаю Вас з 80-річчям утворення Дніпропетровської області, провідного промислового центру України з потужним економічним та культурним потенціалом, авангардом світової науково-технічної думки у галузі освоєння космосу.
Сьогодні регіон активно примножує свої надбання, славу могутнього регіону. Переконаний, що визначенні перспективи на майбутнє дають йому можливість утримувати провідні позиції серед областей України. Завдяки працелюбним людям успішно розвиваються підприємство-гігант «Південмаш», Криворізький залізорудний, Західно-Донецький вугільний, Нікопольський марганцеворудний і Дніпропетровський буровугільний басейн, інші життєво важливі виробництва.
На Дніпропетровщині зберігається та розвивається найкраще надбання української культури – петриківський розпис, який є візитною карткою України.
Дніпропетровщина – чудовий край, багатий щедрими степами і садами, унікальними лісами – це справжня житниця України, яка зібрала у минулому році майже три з половиною мільйони тонн зерна.
Переконаний, що талановиті та цілеспрямовані жителі регіону забезпечать славне майбутнє своєї області. Особливі слова вдячності адресую всім громадянам – відповідальним, чуйним та щирим.
У цей святковий день бажаю Вам щасливої долі, міцного здоров’я, благополуччя і наснаги у продовженні славних традицій рідного регіону та України!
Миру, добра та злагоди!», - йдеться у привітанні.

Категория: Область | Просмотров: 654 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar