Покров Пятница 17.05.24, 10:49
Сайт
Главная » 2014 » Октябрь » 29 » Прийом громадян в прокуратурі м. Орджонікідзе
11:20
Прийом громадян в прокуратурі м. Орджонікідзе

Прокуратурою м. Орджонікідзе  кожного робочого дня з 10 години по 13 годину і з 14 години по 18 годину ведеться прийом громадян з питань, що відноситься до компетенції органів прокуратури.  

Кожного вівторка в першій половині дня особистий прийом здійснює прокурор міста Педус Олексій Віталійович, в другій половині дня заступник прокурора міста Карпенко Олександр Анатолійович, в інші дні прийом громадян здійснюють прокурори прокуратури.

На прийом громадяни можуть звернутися з усним зверненням і працівник прокуратури допоможе написати звернення, або звернутися із заздалегідь написаним зверненням, яке отримає працівник прокуратури, що здійснює прийом громадян. Також в прокуратурі м. Орджонікідзе  встановлено скриньку для звернень громадян. Письмове звернення повинно бути адресоване прокурору м. Орджонікідзе. Згідно ст. 5 Закону України "Про звернення громядян" у зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником із зазначенням дати. Звернення, оформлене без дотримання цих  вимог, повертається заявникові.

З метою недопущення підміни прокуратурою інших контролюючих органів п. 2.4. Інструкції "Про порядок розгляду і вирішення звернень та особистого прийому в органах прокуратури України" передбачено, що перевірки за заявами та скаргами проводяться лише у разі їх попереднього розгляду компетентними органами виконавчої влади, державного нагляду (контролю), органами місцевого самоврядування, посадовими чи службовими особами відповідного рівня або неприйняття ними рішень з цих питань у встановлені строки. Тому в разі отримання прокуратурою звернення, розгляд якого відноситься до компетенції іншого органу, при відсутності доказів його розгляду цим органом, звернення буде скеровано до компетентного органу.

Про хід розгляду звернення  можливо дізнатися в канцелярії прокуратури міста за телефоном 41334.

 

Прокурор прокуратури м. Орджонікідзе                      С.П. Михайлов

Категория: Город | Просмотров: 1601 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar