Покров Суббота 18.05.24, 10:57
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 22 » Родина міліціонера, який загинув, отримала нову трикімнатну квартиру
00:39
Родина міліціонера, який загинув, отримала нову трикімнатну квартиру
Родина міліціонера, який загинув, отримала нову трикімнатну квартируЗа сприяння голови облдержадміністрації Олександра Вілкула родина міліціонера, який загинув під час виконання своїх службових обов’язків, отримала нову трикімнатну квартиру
Заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак вручив родині загиблого міліціонера Андрія Мартиненка ключі від трикімнатної квартири у новому будинку у Дніпропетровську. 
Андрій Мартиненко загинув 16 вересня 2010 року, з’ясовуючи  особу підозрілого громадянина на центральному автовокзалі м. Дніпропетровська. Злочинець вихопив травматичну зброю та наніс смертельне поранення прапорщику міліції Мартиненку та поранив його напарника. 40-річний Андрій Мартиненко помер на місці пригоди. У нього залишилась дружина та дві доньки 6-ти та 17-ти років. Сім’я жила у гуртожитку.
 «Наші серця переповнює гіркота втрати та скорбота за товаришами, які, залишаючись вірними Присязі, виконали свій службовий обов’язок, захищаючи людей та їхню безпеку, віддали найдорожче – своє життя. Ми розуміємо, що це невиправна втрата, проте наш обов’язок – на знак вдячності та поваги до людини, що героїчно загинула, оточити турботою родину, що осиротіла», - сказав Іван Ступак. 
Він також зазначив, що губернатор Олександр Вілкул та обласна влада надають системну підтримку правоохоронним органам для забезпечення їх максимально ефективної роботи. «Проте в центрі уваги – завжди залишається людина. Правоохоронці виконують складну та небезпечну роботу і забезпечити їм та їх родинам комфортні умови життя – наше головне завдання», - сказав Іван Ступак.
Дружина загиблого Світлана подякувала за увагу, яка приділяється її родині з боку обласної та міської влади, а також колегам чоловіка.
«Дякуємо всім, що не залишили нас наодинці із нашим горем. Ця підтримка для нас дуже важлива. Ми вдячні владі, що тепер маємо власне житло», - сказала дружина загиблого. Також у подарунок сім`я отримала побутову техніку.
Протягом 2010 – 2012 рр на Дніпропетровщині нове житло отримали 230 родин співробітників правоохоронних органів. У 2010 році власниками нових квартир стали 83 родини, у 2011 – було виділено 155 квартир, і вже у 2012 – 33 родини отримали ключі від нового житла.

Категория: Область | Просмотров: 683 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar