Покров Понедельник 29.04.24, 10:03
Сайт
Главная » 2012 » Май » 9 » Шановні жителі Дніпропетровщини! Шановні ветерани! Щиро вітаємо вас зі священним святом – Днем Великої Перемоги!
12:51
Шановні жителі Дніпропетровщини! Шановні ветерани! Щиро вітаємо вас зі священним святом – Днем Великої Перемоги!
 Шановні жителі Дніпропетровщини! Шановні ветерани! Щиро вітаємо вас зі священним святом – Днем Великої Перемоги!Мільйони громадян нашої країни, сотні тисяч жителів Дніпропетровщини захищали нашу землю на фронтах, у тилу і в підпіллі.
Це той приклад для наслідування, який сьогодні допомагає нам будувати нову країну і нову Дніпропетровщину.
Наш синівський обов’язок – забезпечити особливу підтримку тих, хто захищав рідну землю від фашистських загарбників. У рамках Соціальних Ініціатив нашого Президента в державі запроваджено комплекс заходів соціальної підтримки ветеранів війни. На Дніпропетровщині впорядковуються пам’ятні міста часів Великої Вітчизняної війни, розроблена програма військово-патріотичного виховання молоді. Ми зберігаємо правдиву історію про ваші подвиги і Велику Перемогу.
Дорогі наші ветерани! Ви мужньо захистили країну від ворога, самовіддано і чесно працювали в повоєнні дні. Для всіх поколінь Ви – гідний приклад доблесті і патріотизму. Ми пишаємося Вами, рівняємося на Вас. Низький Вам уклін.
Вічна пам'ять тим, хто віддав свої життя в ім'я життя прийдешніх поколінь.
Шановні земляки! Час вимагає вчинків і від нас. Ми повинні відповідально працювати, поважати і себе, і свою країну. У цьому запорука гідного майбутнього Дніпропетровщини та України!
З великим святом вас, з Днем Перемоги!
Ми пам’ятаємо, ми пишаємось!
З повагою
Голова Дніпропетровської
Облдержадміністрації                                        Олександр ВІЛКУЛ
Голова Дніпропетровської                                                
обласної ради                                                                        Євген Удод
Категория: Город | Просмотров: 670 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar