Покров Суббота 04.05.24, 08:39
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 17 » Щосуботи і щонеділі в регіоні проходять сільськогосподарські ярмарки
15:26
Щосуботи і щонеділі в регіоні проходять сільськогосподарські ярмарки
Щосуботи і щонеділі в регіоні проходять сільськогосподарські ярмарки за цінами виробниківЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в області регулярно проводяться сільськогосподарські ярмарки. На ярмарках жителі області мають можливість придбати якісну сільськогосподарську продукцію та продукти харчування за цінами виробників.
 У 2012 році за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в Дніпропетровську, районних центрах і містах області продовжено проведення щотижневих (щосуботи, щонеділі) ярмаркових заходів із залученням виробників сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів. 
 На ярмарках можна придбати м'ясо (свинина, яловичина, птиця), яйця, крупи, борошно, макаронні вироби, олію, мед, овочі та фрукти, продукцію молзаводів і м’ясокомбінатів та іншу продукцію за цінами на 10 – 15% нижчими за середньоринкові.
 Головним управлінням агропромислового розвитку облдержадміністрації розроблені графіки постачання продукції на ринки міста Дніпропетровськ від сільгосптоваровиробників.

СПИСОК
районів, підприємства яких беруть участь у проведенні ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції на ринках :


 Інформація для сільгоспвиробників! Усі бажаючі взяти участь у ярмарках можуть звертатися за телефоном: (056) 744-02-07, факс: (056) 742-83-28, електронні адреси: upr.run.04@ukr.net; kozak.ua.24@mail.ru.
Категория: Область | Просмотров: 771 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar