Покров Пятница 17.05.24, 13:59
Сайт
Главная » 2013 » Март » 1 » У Дніпропетровській області презентовано телевізійний проект «Відкритий світу», який розповідає про міжнародне життя регіону (ФОТО)
22:23
У Дніпропетровській області презентовано телевізійний проект «Відкритий світу», який розповідає про міжнародне життя регіону (ФОТО)
У Дніпропетровській області на 34 телеканалі презентовано телевізійний проект «Відкритий світу», який розповідає про міжнародне життя регіону. Наразі вже вийшло 10 передач, присвячених міжнародним проектам Дніпропетровщини в сферах економіки, науки, освіти та культури, а також іноземним проектам у регіоні. Зокрема, світ побачили програми про презентацію Петриківського розпису світовій спільноті, про канадську модель молочних кооперативів, які розвиваються в регіоні, про економічне співробітництво Чехії та нашої області, а також про презентацію Дмитром Колєсніковим нашого регіону Європарламенту у Брюсселі. Про це стало відомо під час прес-конференції, яка пройшла в медіа центрі «Днєпр-пост». 

У прес-конференції взяли участь генеральний директор 34 телеканалу Андрій Будяк, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Комірний та ведуча програми «Відкритий світу» Олександра Марченко.
Анатолій Комірний зазначив, що одне із основних завдань обласної влади, яке ставить губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков, – це розвиток бізнесу. У Дніпропетровську область часто приїжджають іноземні посли з робочими візитами. Наприклад, швейцарські компанії вже обговорюють з нашим губернатором проект будівництва великого заводу з виготовлення плоского скла. У квітні вперше поза територією Євросоюзу буде проходити Асамблея європейських регіонів. Все це – результат дій влади з відкриття Дніпропетровщини світові. 
«Країнам Європи вигідно співпрацювати з країною, що розвивається – Україною, причому працюємо ми на рівних. Безумовно, Дніпропетровщина приваблює своїми ресурсами. Ми готові працювати з усіма, адже кожній країні нам є що запропонувати», - сказав Анатолій Комірний.
Він наголосив, що іноземці обирають Дніпропетровщину через низку причин. По-перше, наш регіон знаходиться в центрі індустріально розвинутої частини країни. По-друге, через нього проходять дороги на Росію і Європу. По-третє, 50% корисних копалин знаходиться саме в Дніпропетровській області. «Крім того, добре налагоджений, працюючий бізнес – найкраща реклама», - зазначив Анатолій Комірний.
Наразі робота над проектом продовжуються, і вже найближчим часом глядачам будуть представлені нові програми, присвячені економічним, науковим, освітнім та культурним досягненням Дніпропетровщини на міжнародній арені.
«Я звернула увагу, що багато іноземців живуть і працюють у Дніпропетровську. Спілкуючись з ними, можна дізнатися багато цікавого про культуру іншої далекої країни. Якщо про все це розповідати, то наші глядачі зможуть знайомитися з іншими країнами, не виїжджаючи з Дніпропетровська. Девіз нашої програми – «Світ ближче ніж здається», найкращим чином відображає загальний месседж передачі», - сказала Олександра Марченко.
Вона зазначила, що журналісти програми знімають сюжети як у Дніпропетровській області, так і в інших країнах. Вже було дві поїздки - до Чехії та Брюсселю. Це не просто подорожі, журналісти зустрічаються з людьми, які здійснюють зв'язок між Дніпропетровщиною та іншою країною. 
Довідково:
Програма «Відкритий світу» виходить на 34 телеканалі у вівторок о 9.50, четвер о 17.00 та в неділю о 9.15.

У Дніпропетровській області презентовано телевізійний проект «Відкритий світу», який розповідає про міжнародне життя регіону (ФОТО)





У Дніпропетровській області презентовано телевізійний проект «Відкритий світу», який розповідає про міжнародне життя регіону (ФОТО)

Категория: Область | Просмотров: 999 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar