Покров Среда 15.05.24, 05:03
Сайт
Главная » 2012 » Май » 6 » У Дніпропетровську понад 300 активісток Ради жінок Придніпров'я взяли участь у загальнообласному суботнику
07:34
У Дніпропетровську понад 300 активісток Ради жінок Придніпров'я взяли участь у загальнообласному суботнику
У Дніпропетровську понад 300 активісток Ради жінок Придніпров'я взяли участь у загальнообласному суботникуУ Дніпропетровську заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова та 300 активісток Ради жінок Придніпров'я взяли участь у загальнообласному суботнику, ініційованому губернатором Олександром Вілкулом. Жінки упорядкували території  Парку імені Тараса Шевченка та алеї біля Монументу Слави. Серед активісток – жінки-політики, освітяни, підприємці, лідери громадських організацій, директори комунальних закладів. Захід проходить у рамках підготовки до святкування 67-ї річниці Дня Перемоги та Дня Європи.
У Дніпропетровську на алеї біля Монументу Слави було висаджено 10 нових квіткових клумб – це понад 5 тис квітів. У Парку імені Тараса Шевченка упорядковано понад 1 га території алей, квітників та газонів. 
«Рада жінок Придніпров'я об'єднує жінок нашого регіону, які втілюють в життя свої ініціативи, проекти, спрямовані на процвітання нашої Дніпропетровщини. Проекти підтримуються губернатором Олександром Вілкулом. Сьогодні в суботнику, що проходить у кожному місті та районі області, взяли участь понад 1 тисяча активісток Ради жінок Придніпров'я. Адже порядок в області та місті починається з ладу у кожному дворі, чистоти на кожній вулиці, парку та території навколо підприємств, організацій і установ. Зокрема, у Дніпропетровську активістками Ради жінок Придніпров'я висаджено понад 5 тис квітів, у Кривому Розі у парку Героїв – 300 кущів та дерев. Травневі свята Дніпропетровщина зустріне чистотою вулиць, прибраними узбіччями доріг, впорядкованими парками і скверами», - сказала Марія Пустова.
Як повідомлялось раніше, 8 березня 2012 року на зустрічі з видатними жінками регіону заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова презентувала губернатору Олександру Вілкулу концепцію створення Координаційної ради «Жінки Придніпров’я», до якої увійшли жінки-лідери громадських організацій, науковці, депутати та підприємці. 

Категория: Область | Просмотров: 722 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar