Покров Вторник 07.05.24, 21:08
Сайт
Главная » 2012 » Май » 17 » У Дніпропетровську розпочалися ремонтні роботи в амбулаторіях сімейної медицини
17:31
У Дніпропетровську розпочалися ремонтні роботи в амбулаторіях сімейної медицини
У Дніпропетровську розпочалися ремонтні роботи в амбулаторіях сімейної медициниНа Дніпропетровщині в рамках медичної реформи для підвищення якості надання медичних послуг населенню розпочато ремонти приміщень амбулаторій сімейної медицини.
Зокрема, проводяться ремонти в амбулаторіях Центру первинної медико-санітарної допомоги №8, що обслуговує більше 120 тис жителів Індустріального та Амур-Нижньодніпровського районів міста Дніпропетровська.
«Завдяки реформуванню системи охорони здоров’я на Дніпропетровщині, в наших амбулаторіях почалися ремонтні роботи, тепер ми будемо мати усі умови для того, щоб надавати кваліфіковану медичну допомогу нашим пацієнтам» - сказала головний лікар ЦПМСД №8 Юркова Ольга Юріївна.
У амбулаторіях № 1, № 2 та № 3 ЦПМСД №8 вже виконано поточний ремонт педіатричного блоку. Наразі ідуть підготовчі роботи до заміни електричної мережі, ремонту коридорів приміщень, заміни асфальтового покриття прилеглої території. 
В амбулаторіях №6 та №7 ЦПМСД №8  виконуються ремонтні роботи у блоці, що обслуговує дітей - у кабінетах щеплення, маніпуляційному та забора аналізів. Здійснюються оздоблювальні роботи, встановлюються металопластикові вікна, замінюється лінолеум, фарбуються стіни. Наступним кроком має стати ремонт кабінетів педіатрів.
Окрім цього у амбулаторіях буде проведена комп’ютерне оснащення реєстратур, що підвищить якість обслуговування пацієнтів. 
Категория: Область | Просмотров: 658 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar