Покров Воскресенье 19.05.24, 11:46
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 24 » У Дніпропетровську введений в експлуатацію черговий новий житловий будинок»
00:04
У Дніпропетровську введений в експлуатацію черговий новий житловий будинок»
У Дніпропетровську введений в експлуатацію черговий новий житловий будинок»З нагоди відзначення 80-річчя Дніпропетровської області за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник відкрив новий житловий будинок у Дніпропетровську.  
«Обласна влада під керівництвом губернатора Олександра Вілкула вирішує актуальні питання, які стоять перед населенням регіону. Одне з цих питань – забезпечення житлом жителів Дніпропетровщини. Сьогодні у Дніпропетровську введений в експлуатацію ще один новий житловий будинок. І це означає, що галузь житлового будівництва у регіоні розвивається», - сказав Геннадій Темник. Зокрема, за останні 2 роки на Дніпропетровщині зафіксована динаміка росту введеного в експлуатацію житла. Якщо в 2009 році річний показник введення житла склав 170,4 тис. м2 , то в 2010 - 226,1 тис. м2, а у 2011 році – вже 234 тис. м2. Також у 2011 році, у порівнянні з 2010 роком, обсяг виконаних будівельних робіт зріз на 15,8% та склав майже 
4,5 млрд грн. 
Геннадій Темник також повідомив, що у рамках Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини в містах і районах області під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізується низка програм із будівництва соціального та доступного житла. У 2010 році в рамках цих програм було виділено 169 квартир для працівників бюджетної сфери. У 2011 році було виділено 186 квартир: 97 квартир для бюджетників у будинку по вулиці Чеботарьова в Дніпропетровську та 89 квартир для медиків у Кривому Розі.
Також в області під керівництвом Олександра Вілкула розпочато реалізацію регіональної програми «Доступне житло», яка є складовою Національного проекту «Нова якість життя» в рамках Програми реформ Президента України Віктора Януковича. У збудованих за цією програмою будинках вартість квадратного метра буде на 20-30% нижчою середньоринкової. У рамках Програми в грудні 2011 року розпочато будівництво нового мікрорайону на житловому масиві «Лівобережний – 3» у Дніпропетровську, де планується звести 16 п’ятиповерхових будинків, а це понад 1000 квартир. Перший будинок буде введений в експлуатацію в серпні 2012 року.
Довідка: 
Новий 17-поверховий житловий будинок розташований у м. Дніпропетровськ по вулиці Кедріна. Загальна площа - 5,9 тис. кв. метрів.  У будинку розташовані 15 однокімнатних, 47 двокімнатних, 18 трикімнатних, 1 чотирикімнатна квартири. Будинок зведений із використанням сучасних технологій, новітніх матеріалів і устаткування. Житловий будинок має автономну систему опалювання і насосну підстанцію, два ліфти вантажопідйомністю. Всі квартири обладнанні енергозберігаючими металопластиковими вікнами, сучасними міжкімнатними та вхідними дверима.

Категория: Область | Просмотров: 738 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar