Покров Понедельник 20.05.24, 15:45
Сайт
Главная » 2011 » Октябрь » 14 » У містах Дніпропетровщини з 13 по 16 жовтня будуть малюватися проекти-переможці першого регіонального конкурсу «Street Art»
15:14
У містах Дніпропетровщини з 13 по 16 жовтня будуть малюватися проекти-переможці першого регіонального конкурсу «Street Art»

За підтримки губернатора Олександра Вілкула у містах Дніпропетровщини з 13 по 16 жовтня будуть малюватися кращі стріт-арти, які пройшли конкурсний відбір першого регіонального конкурсу «Street Art». До участі в малюванні запрошуються всі бажаючі, які хочуть зробити своє улюблене місто більш красивим.

«З міст Дніпропетровщини ми отримали багато ідей та малюнків від молоді. Загалом, було надіслано понад 120 заявок до участі в конкурсі. Роботи юних талантів дуже гарні, оригінальні й незвичайні. Насправді, оргкомітету конкурсу було важко відібрати найкращих. За умовами конкурсу ми відібрали 13 найкращих проектів стріт-арту - по одній роботі з кожного міста області. З 13 по 16 жовтня в 13 містах області будуть намальовані проекти-переможці регіонального конкурсу «Street Art». Ми запрошуємо усіх жителів області, хто має бажання прикрасити своє рідне місто», - зазначив організатор молодіжного руху «K12» Дмитро Хозін.

Як, зазначає заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, кожна робота є проявом філософії творця. Наприклад, у Дніпропетровську молоді художники намалювали стріт-арт про те, що все неможливе у нашому житті є можливим. Головне вірити у себе, свій талант та досягати поставленої мети. У Кривому Розі активісти намалюють стріт-арт «Людина під різнокольоровим дощем», сенсом якого є те, що життя дивовижне і різнокольорове, незважаючи на сірі будні.

«Конкурс «Street Art» – це імідж Дніпропетровщини як сучасного культурного центру України. Подібні конкурси об'єднують молодь, вчать працювати у команді та розкривають їхні творчі здібності. Для проведення конкурсу в містах області стрітартерам надана необхідна підтримка», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Щоб взяти участь в малюванні стріт-артів звертайтеся за довідками координатору конкурсу «Street Art» у своєму місті.

16.10.2011    11:30-12:30    Орджонікідзе   Ігнатенко Руслан    (097) 801-54-67   вул.Калініна, 39 (біля площі ДК)

Категория: Область | Просмотров: 679 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar