Покров Суббота 18.05.24, 14:52
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 25 » У Павлограді члени громадської ради підтримали проведення модернізації охорони здоров’я
01:53
У Павлограді члени громадської ради підтримали проведення модернізації охорони здоров’я
У Павлограді члени громадської ради підтримали проведення модернізації охорони здоров’яПід час виїзного засідання члени громадської ради та представники місцевої влади відзначили покращення якості медичних послуг у лікувальних закладах Павлограда
У виїзному засіданні взяли участь представники громадських організацій, головні лікарі та спеціалісти медичних закладів, начальник відділу охорони здоров’я, заступники міського голови, начальники структурних підрозділів міськвиконкому м. Павлоград.
У ході зустрічі були відвідані заклади первинної медичної допомоги - амбулаторії загальної практики №1, №2, №3. Також було оглянуто роботу інфекційного, кардіологічного та реанімаційного відділення Павлоградської міської лікарні №4. На всі запитання присутніх були надані вичерпні відповіді спеціалістами медичних установ. Після спілкування з пацієнтами та медичними працівниками члени громадської ради відзначили перші позитивні результати модернізації охорони здоров’я у Павлограді. 
На офіційній зустрічі представників громадськості з керівниками медичних установ, яка відбулася після огляду лікувальних закладів, були визначені основні напрямки розвитку сфери охорони здоров’я у місті Павлоград. Зокрема, члени громадських організацій підтримали ініціативу створення окремого входу до дитячого відділення в амбулаторії №1. Також присутні ініціювали звернення до облдержадміністрації щодо забезпечення міста новим реанімобілем. 
«У Павлограді у рамках модернізації охорони здоров’я робляться реальні кроки на шляху до якісної медичної допомоги. Усі заходи проходять обговорення із залученням громадськості. Думка громадськості є вирішальною при прийнятті остаточних рішень щодо медичного обслуговування населення», - сказав голова громадського об’єднання «Наше місто», голова громадської ради Юрій Муха.      
Під час засідання було прийнято рішення продовжити роботу комісії громадської ради з питань модернізації охорони здоров’я у Павлограді.     

Категория: Область | Просмотров: 675 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar