Покров Суббота 18.05.24, 15:24
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 25 » У рамках найбільшої в світі міжнародної промислової виставки Ганновер Мессе–2012 Дніпропетровщина презентувала свої інвестиційні можливості
01:47
У рамках найбільшої в світі міжнародної промислової виставки Ганновер Мессе–2012 Дніпропетровщина презентувала свої інвестиційні можливості
У рамках найбільшої в світі міжнародної промислової виставки Ганновер Мессе–2012 Дніпропетровщина презентувала свої інвестиційні можливостіІз 23 по 27 квітня Дніпропетровська область бере участь у найбільшій у світі виставці високих технологій, інновацій, промислової автоматизації, енергозбереження та систем управління виробництвом «Ганновер Мессе – 2012». Цього року в Ганновері зібрались представники понад 5-ти тисяч фірм і компаній з 70 країн світу. У рамках виставки за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов презентував інвестиційні можливості Дніпропетровщини на українсько-німецькому економічному форумі. 
У форумі взяли участь перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолій Максюта, радник-посланник Посольства України в Німеччині Павло Попов, Голова правління Deutsche Messe AG Д-р Вольфрам фон Фріч.
Презентуючи Дніпропетровщину Андрій Муксімов розповів про розвиток Дніпропетровщини, результати реалізації регіональних проектів у рамках Програми реформ Президента України Віктора Януковича та Комплексної стратегії розвитку регіону, розробленої за ініціативи губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула, про впровадження системи електронного управління областю «Е-регіон», побудову системи ефективного державного менеджменту, розвиток Регіонального інвестиційного агентства. Також він представив проекти щодо створення сприятливого соціального середовища для сталого економічного зростання й розвитку бізнесу. 
«Дніпропетровщина є одним з провідних регіонів України з економічного і соціального розвитку, притоку інвестицій та ефективної реалізації національних реформ. Базовими принципами нашої діяльності є відкритість, надійність та ефективність. У регіоні за завданням губернатора Олександра Вілкула вибудувана система залучення інвестицій та супроводження інвестиційних проектів від ідеї до її реалізації. Ми відкриті до співробітництва і готові до конструктивного діалогу», - сказав Андрій Муксімов.
З великою увагою присутні ознайомилися з презентацією Дніпропетровського регіону. На початку презентації учасникам Форуму було передано привітання та побажання успішної роботи від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула.
Це вже третя масштабна презентація Дніпропетровської області, яка пройшла цього року у рамках ініційованого губернатором роуд-шоу регіону на міжнародних інвестиційних майданчиках. Як повідомлялося раніше, 21 березня 2012 року у Києві Олександр Вілкул презентував інвестиційні можливості та проекти розвитку Дніпропетровщини членам Американської торговельної палати в Україні, представникам міжнародних компаній, фінансових організацій та дипломатам. 
12 квітня Олександр Вілкул презентував інвестиційний потенціал і можливості Дніпропетровщини європейській бізнесовій і політичній спільнотам. Презентація пройшла в конференц-залі Комітету Регіонів Європейського Союзу у Брюселі. 
Довідка:
С 1947 року виставка «Ганновер Мессе» дає можливість підприємцям з різних країн світу встановлювати міжнародні контакти, залучати інвестиції та розширювати ринки збуту. Цього року у роботі виставки беруть участь 70 країн. Тут представлені більше тисячі тематичних спеціалізованих презентацій, проходять бізнес-форуми та міжнародні ярмарки.

Категория: Область | Просмотров: 691 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar