Покров Среда 15.05.24, 08:59
Сайт
Главная » 2012 » Май » 6 » Упорядковано територію Обласного санаторно-оздоровчого центру в селі Орлівщина в Дніпропетровській області, що відкриється 01 червня 2012 р.
07:45
Упорядковано територію Обласного санаторно-оздоровчого центру в селі Орлівщина в Дніпропетровській області, що відкриється 01 червня 2012 р.
Упорядковано територію Обласного санаторно-оздоровчого центру в селі Орлівщина в Дніпропетровській області, що відкриється 01 червня 2012 р.Заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова та понад 250 представників профільних управлінь Дніпропетровської облдержадміністрації, обласних установ та організацій соціально-гуманітарної сфери взяли участь у загальнообласному суботнику, ініційованому губернатором Олександром Вілкулом. Вони упорядкували територію Обласного санаторно-оздоровчого центру в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області. Відкриття Центру заплановано на перше червня 2012 року з нагоди Дня захисту дітей.
«1 червня 2012 року для дітей, які потребують соціальної підтримки держави, в селі Орлівщина Новомосковського району почне працювати Обласний санаторно-оздоровчий центр на базі колишнього табору імені Олександра Матросова. Центр будується під керівництвом губернатора Олександра Вілкула відповідно до завдання, поставленого Президентом України Віктором Януковичем щодо створення належних умов оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги суспільства. Сьогодні більше 250 працівників соціально-гуманітарної сфери зробили свій внесок у благоустрій цього чудового Центру –  майбутнього Дніпропетровського «Артеку»!», - сказала Марія Пустова.
На території Обласного санаторно-оздоровчого центру було висаджено чотири великі квіткові клумби петуній і чорнобривців – це понад півтори тисячі квітів. Висаджено 200 дерев, серед яких: 90 ялинок, 70 беріз та 40 кущів туї. Вивезено понад 1 тони  побутового сміття.

Довідка:
Обласний санаторно-оздоровчий центр на базі колишнього табору імені Олександра Матросова буде працювати цілий рік. І щороку приймати близько 3 тисяч дітей (у віці від 7-ми до 16-ти років).
В ньому діти зможуть проходити курс оздоровлення і реабілітації без відриву від навчального процесу, оскільки в центрі буде відкрита школа. Створюється сучасний медичний комплекс, оснащений спеціальним устаткуванням.
У Центрі працюватимуть висококваліфіковані соціальні працівники, медичний персонал, вихователі, психологи, педагоги та інші фахівці.

Категория: Область | Просмотров: 668 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar