Покров Воскресенье 05.05.24, 05:58
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 19 » Управління Фонду соцстрахування від нещасних випадків в Дніпропетровській області визнано кращим в Україні
01:18
Управління Фонду соцстрахування від нещасних випадків в Дніпропетровській області визнано кращим в Україні
Управління Фонду соцстрахування від нещасних випадків в Дніпропетровській області визнано кращим в УкраїніУправління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Дніпропетровській області отримало звання «Краще управління». Таке рішення  було прийнято під час розширеного засідання Колегії, що пройшло під головуванням директора виконавчої дирекції Фонду  Валерія Акопяна й було присвячено 11-й річниці утворення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.
Управління Фонду в Дніпропетровській області за сумлінну працю, активну участь та вагомий внесок у розробку та реалізацію заходів загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань та за результатами роботи у другому півріччі 2011 року визнано «Кращим управлінням» в Україні.
«Це ще один стимул для кожного з нас продовжувати активну роботу з розвитку соціального захисту працівників. Адже створення безпечних умов праці та забезпечення соціального захисту робітників на виробництві надзвичайно важливо в умовах зростання обсягів виробництва. Відповідні угоди про спільні дії щодо захисту прав працівників підписані також губернатором Олександром Вілкулом з профспілками та роботодавцями. Увага керівництва області до цих питань допомогла суттєво знизити кількість нещасних випадків», - сказала начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Дніпропетровській області Надія Братко. 
За дорученням губернатора Олександра Вілкула в області робочими органами виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України проводяться профілактичні заходи на підприємствах. Вони спрямовані на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасних випадків на виробництві, профзахворювань.
За даними управління виконавчої дирекції Фонду у 2011 році у порівнянні з 2010 роком на виробництві рівень травматизму зменшився на 9,8%, рівень смертельного травматизму – на 27,9%, кількість професійних захворювань – на 0,6%. 

Категория: Область | Просмотров: 774 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar